Allt och inget

Idag träffade jag en kunnig människa

Jamen så kom den då till slut, den här dagen som vi har väntat på i ett år eller så. Den dagen då jag tog mig i kragen och nyttjade ett PT-pass som så att säga legat och skräpat. Det första av två var detta, det blir nog nästa ett nästa vecka också. 

Vi startade med ett snack om hur jag tränar och vad jag vill bli bättre på, och så kollade vi lite vikt och fettprocent och sånt också. Det andra är egentligen ganska oviktigt för mig, men ändå intressant att mäta och se hur jag ligger till. Sedan lägger jag inte så stor vikt (!) vid det här med vikten.

Efter det var det dags att träna lite. Vi hann inte med jättemycket eftersom det gick tid till att prata (duh), så det lär bli desto mer nästa vecka. Men lite spring (bra löpsteg tyckte hon!) blev det, lite TRX och kettlebell och armhävningar och dylikt hann vi i alla fall med. Jag kände mig inte jättestark, så jag tror att mitt mål med att känna mig bekväm i gymmet och bli starkare i vinter är ett ganska vettigt sådant.

Nu har jag alltså ett PT-pass kvar och vill jag ha fler får jag snällt betala för det. Det hade varit grymt och välbehövligt tror jag, och hon jag tränade med idag var kanonduktig (och dessutom västerbottning) så jag hade gärna fortsatt att träna med henne ett tag. Vi får se hur rik jag känner mig framöver helt enkelt…

Nu känner jag mig dock springsugen (har ju inte sprungit sedan i söndags, oh my), men jag får hålla mig till tåls några dagar till. Imorgon är det yoga som står på programmet!

DCIM131GOPRO

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  En godmorgon-nu-ska-jag-cykla-till-jobbet-selfie |
  10 september, 2015 at 17:27

  […] mig trött i både kropp och huvud och jag dessutom har världens träningsvärk efter att ha tränat med en PT igår, då är det faktiskt helt okej. Och det hade varit helt okej även om jag inte hade haft […]

 • Reply
  beatatjata
  11 september, 2015 at 08:59

  Älskar styrketräningen ju… Hoppas det blir en riktigt stark vinter, för oss båda!

 • Reply
  Inflation i race reports |
  13 september, 2015 at 15:19

  […] och söndag innebär summering av veckan som gått. Veckans facit blev: Mån: Flamenco Ons: PT-pass (prat och styrketräning) Lör: 10 km jubileumslopp  Övriga dagar vila. Ändå en klart godkänd […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: