Allt och inget

En godmorgon-nu-ska-jag-cykla-till-jobbet-selfie

Nämen så här blev det idag. Jag skulle gå på yoga, och var riktigt pepp på det. Sedan hade jag ett ärende i Skatås och när jag var där blev jag så himla sugen på att springa. Så då bestämde jag mig för att göra om planerna och ta en löprunda istället. Så åkte jag hem och märkte att jag behövde handla. Då gick jag till ICA med tunga steg och när jag väl var hemma igen ville jag inte göra annat än slänga mig i sängen och slötitta på tv. Och då förstår ni hur det gick sedan? Ligger förstås kvar i sängen och slötittar på tv.

Men då tänker jag som jag alltid tänker när träningsplanerna blir inställda: vad gör det egentligen? Jag är ju ingen elitidrottare. Jag tränar ju för att må bra och springa något lopp då och då (eller varje helg som det är nuförtiden). När jag känner mig trött i både kropp och huvud och jag dessutom har världens träningsvärk efter att ha tränat med en PT igår, då är det faktiskt helt okej. Och det hade varit helt okej även om jag inte hade haft träningsvärk. Orkar man inte så orkar man inte.

Men jag är ändå inte jättelat. Idag cyklade jag faktiskt både till jobbet och hem. Det har nu hänt exakt en gång sedan jag började jobba efter semestern. Det är stort! De säger att vardagsmotion är bra, så man får väl snällt lyssna på det… (fast imorgon tar jag nog bussen)…

En godmorgon-nu-ska-jag-cykla-till-jobbet-selfie. Även sådant måste ju dokumenteras såklart!

En godmorgon-nu-ska-jag-cykla-till-jobbet-selfie. Även sådant måste ju dokumenteras såklart!

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Minna
    25 september, 2015 at 20:48

    Så himla galet bra sagt! brukar tänka precis som du 😀

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: