Allt och inget

Med en ny nummerlapp till samlingen

Idag efter jobbet passade jag på att ta mig till stan för att hämta ut nummerlappen till Göteborgs jubileumslopp, så jag slipper att stressa dit innan starten imorgon. Nummerlappsutdelningen skedde i Kajskjul 8, och det var en sådan himla fin dag att jag passade på att strosa där nere vid älven en stund. Jag har redan varit inne på hur jag har svårt att tänka mig att inte bo i en kuststad, jag känner mig verkligen aldrig så lugn som när jag strosar längs vatten.

Och så de här sensommardagarna nu. De går inte av för hackor, som man säger. Älskar hur det är så här varmt och gott, men att man ändå känner hösten i luften. Denna årstid skulle kunna få vara för evigt! Nu gäller det att passa på att njuta. Total fredagsfeeling idag alltså! Den perfekta uppladdningen inför imorgon.

IMG_0664 IMG_0668 IMG_0671

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  JoHo
  11 september, 2015 at 21:55

  Vackert! Och jag håller med, älskar också de här ljuvliga bonussommardagarna! Lycka till på loppet imorgon!

 • Reply
  Cecilia
  12 september, 2015 at 09:25

  Jättefint!! Lycka till 🙂

 • Reply
  Isabella
  12 september, 2015 at 12:18

  Härligt! Lycka till:)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: