Sammanfattning

Inflation i race reports

Hittills i år har jag sprungit åtta lopp. Det är lika många som under 2013 och 2014 tillsammans. Ja, det börjar nästan gå inflation i race reports här i bloggen. Börjar ni lessna? Tyvärr (för er) är det inte över ännu, har två till som är inbokade och förhoppningsvis blir det ytterligare ett efter det. Kanske två till och med om jag bestämmer mig för att springa ett seedingslopp inför Göteborgsvarvet också. Men sedan är säsongen slut. Det gäller ju att passa på medan det finns lopp att springa! Börjar också se fram emot när dessa millopp är över och det återigen är dags att börja träna för nästa års halvmara. Ska bli riktigt gott att komma igång med långpassen igen.

Nåväl. Nu är det söndag, och söndag innebär summering av veckan som gått. Veckans facit blev:
Mån: Flamenco
Ons: PT-pass (prat och styrketräning)
Lör: 10 km jubileumslopp 
Övriga dagar vila. Ändå en klart godkänd vecka med tanke på att jag känt mig trött och seg och förkylningsbenägen.

Veckan som kommer lär bli ungefär likadan. Flamenco imorgon, ett PT-pass på torsdag och så är det ju återigen dags för lopp på lördag, denna gång Fight Cancer and Run.

IMG_0979

 

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: