Löpning Lopp

Inreda med medaljer

På nästan alla lopp jag har sprungit får man medalj. Inte alla, men nästan alla. Dessa medaljer hamnar sedan i en låda för att ligga där och bara… jaa.. ligga. Så i dagarna bestämde jag att det ju är jättedumt. Varför ska de ligga där och skrota? Någonting måste man ju kunna göra med dem.

Jag tyckte väl att en medaljkrok eller liknande nog inte riktigt passade i min lägenhet. Gillade idén någon hade om att göra kylskåpsmagneter av dem, men då vill man såklart ta bort banden och det är ju trist. Till slut kom jag på det! En lampa!

Jag köpte en glasskål på Lagerhaus, lade ner alla medaljer i den, tillsammans med ett par billiga ljusslingor från IKEA och voilá, en glasmedaljlampskål! Nu står den där och lyser upp om kvällarna, gillar den skarpt. Lite o-jante och bra så där. Och än så länge finns det mycket plats kvar i den. Bra det, för jag lär ju inte sluta springa lopp i första taget.

IMG_0681 IMG_0679 IMG_0678

 

Nu återstår bara frågan: vad ska jag göra med alla nummerlappar som jag envisas med att spara? 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Heidi
  14 september, 2015 at 07:14

  Kul idé! 🙂 Kanske du kan göra en loppbok av dina nummerlappar? Klistra in nummerlapparna och skriv ner en race rapport bredvid? 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 september, 2015 at 18:41

   Ja, inte en dum idé! Och det bästa är ju att jag redan har alla race reports pga har blogg. Blogg är så bra alltså!

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  14 september, 2015 at 11:22

  Så innovativt och fint! Det bor allt en diy:are i dej va? 🙂

 • Reply
  Anna (orka mera)
  14 september, 2015 at 11:27

  Kul idé!! Jag funderar ständigt på vad man ska göra med dem. Kanske få bli en lampa här också. Nummerlapparna slänger jag dock gärna 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 september, 2015 at 18:42

   Jamen lampor är alltid bra att ha!
   Jag har inte slängt en enda nummerlapp än, hur trasiga och jäkliga de än är. 😀

 • Reply
  Katrin
  14 september, 2015 at 19:11

  Vilken bra grej! Riktigt coolt gjort. Nummerlapparna….tåls att tänka på. Ett stort lapptäcke kanske 😉

 • Reply
  hopihopi
  14 september, 2015 at 20:28

  Hittills har jag sparat mina nummerlappar och skrivit tiden (resultatet) på baksidan av dem. Dock ligger de alla i en hög i ett skåp och det börjar bli en hel del av dem redan… Så i nåt skede får jag väl slänga dem eller hitta på någon bättre förvaring för dem.

 • Reply
  Kicki
  18 september, 2015 at 22:30

  Mina medaljer hänger på väggen bakom dörren i vårt sovrum. På baksidan av varje medalj står tiden… Jag sparade också nummerlapparna ett tag, men internutbildningen längre.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: