Löpning Lopp

Välgörenhetslopp signerat Midnattsloppet

Jaha. Det verkar som att det bara är till att boka upp ännu en helg för lopp. Ni som har sprungit Midnattsloppet kanske läste nyhetsbrevet som kom häromdagen?

IMG_1023

 

”Den senaste tidens alarmerande utveckling i världen har berört många, naturligtvis även oss på Midnattsloppet. Vi vill hjälpa till i flyktingkatastrofen, och för det behöver vi dig.

Den 18 oktober anordnar vi ett 5 km långt lopp i Stockholm och Göteborg. Du bestämmer själv vad du vill betala i startavgift – alla intäkter går oavkortat till UNHCR. Anmälan kommer öppna inom kort och samtliga deltagare får en tröja för att de varit med och bidragit.
Tillsammans springer vi för en bättre värld. ”

Helt underbart gjort av Midnattsloppet och jag kommer förstås utan tvekan att ställa upp och springa den 18 oktober. Det har inte kommit ut någon information på Midnattsloppets hemsida, men det är bara till att hålla utkik. Älskar detta!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  15 september, 2015 at 22:17

  Ja, sånt här gillas!
  En skolklass här i Alingsås hade tagit initiativ och bjöd in till ett lokalt ”lopp”, där alla som ville springa, gå eller cykla en runda under två timmar (valfri starttid) fick välja om de ville skänka en startavgift och allt skänktes till hjälporganisationer. De fick ihop 17000 kr, varav hockeyklubben hade skänkt 10.000 kr!!! Eloge för sånt!

 • Reply
  Cecilia
  16 september, 2015 at 05:08

  Mycket bra!! Och när det är 5 km kan många vara med, gå eller springa….som ett Vårrus 🙂

 • Reply
  Helena
  16 september, 2015 at 09:05

  Vilken bra idé! Jag har aldrig sprungit Midnatssloppet men det här vill jag vara med på!

 • Reply
  Ett lopp med välgörenhet som mål – Träningsblogga
  30 september, 2015 at 21:56

  […] det går ju inte att skippa detta! Midnattsloppet anordnar välgörenhetslopp där alla pengar oavkortat går till UNHCR. Det blir 5 km på Slottsskogsvallen den 18 oktober. […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: