Allt och inget

Vila, vila, vila

DCIM102GOPRO

Det suger i träningsnerven. Känner mig slapp och trött och frustrerad när jag inte tränar!

Ligger (tyvärr) enormt lågt med träningen just nu. Före loppet i lördags kände jag mig inte på topp, och således inte heller efteråt, så jag har totalvilat efter det. Kändes som att det var läge för det. Det är någonting i kroppen som inte har känts helt rätt, och då är det bara att lyssna. Istället har jag varit enormt långa dagar på jobbet, och fått mycket gjort där. Skönt det ändå.

Imorgon är det dock dags igen! Ska passa på att köra ett pass med personlig tränare under min sovmorgon, så det lär bli en tung men bra start på dagen. Fick förresten en rätt bra nyhet häromdagen, så jag tror att jag ska fira den med att köpa några fler PT-timmar och få ordentlig hjälp med styrketräningen i höst/vinter. Tycker faktiskt att jag förtjänar det! Och så vill jag komma igång med gymmandet en gång för alla, lyckas ju aldrig få till det där på egen hand.

Men nu: slapp kväll framför teven eller en bok. Med kaffe, te och blåbärssoppa.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Kari
    16 september, 2015 at 23:20

    Det är inte så konstigt att du är lite sliten, du har ju tävlat flera helger i rad nu! För mycket av det roliga blir inte bra när det gäller löpning.

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: