Allt och inget

Friyay

Var är det värst att ha träningsvärk? Ibland tänker jag benen, pga jobbigt att inte kunna gå ordentligt. Magen är skitjobbig också för man vill ju kunna skratta och röra sig. Rumpan är brutal, så himla jobbigt att inte kunna gå på toa. Men idag är jag benägen att säga att armarna är värst. Det var många enormt vardagliga saker som var kämpiga idag; som att klä på mig imorse, att tvätta håret var bara att glömma, att skriva på whiteboard är något man ibland gör som lärare och det gjorde ont. Men det värsta var ändå när jag var på ICA och korgen fylldes och blev tyngre och tyngre. Ja, idag tycker jag att armarna är värst att ha träningsvärk i.

blogg10
I övriga nyheter så hämtade jag ut min nummerlapp till Fight cancer and run idag. Ungefär samtidigt som jag kände att jag hade ont i halsen. Ikväll gör jag därför minimalt, typ läser bok, kollar tv, dricker te och suger på Strepsils. Hoppas på ett mirakel och att jag kan springa imorgon. Det vore så tråkigt att missa! Men hur det än blir åker jag nog dit i alla fall, man kan ju vara publik i värsta fall. Och som löpare vet man ju att publik på lopp är en sjukt bra grej! Jag är så positiv alltså… Kanske ska döpa om min blogg till ”Positiva klubben”, på ett o-sarkastiskt sätt alltså.

IMG_1135

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  18 september, 2015 at 20:53

  Men neeeej, du måste bli frisk fort som attan…!!
  Kram

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   19 september, 2015 at 14:15

   Åh jag försökte verkligen, men det gick inte 🙁
   Så ledsen att missa loppet idag!

 • Reply
  marinaefbg
  18 september, 2015 at 21:46

  alltså dom här halsontbacillerna som flyger runt nu! BORT med dom!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: