Löpning Lopp

Inställt!

IMG_0682

Och årets upplaga av Fight Cancer and Run ställs in för min del. Inte ens efter många om och men. Vaknade med halsont flera gånger inatt, och där får man väl sätta någon slags gräns. Inte springa med ont i halsen! Har således en oanvänd nummerlapp och en snygg lopptröja som inte får invigas idag. Tröjan är förresten ett föredöme för alla som anordnar lopp! Perfekt modell, superskön från Asics med tryck på ryggen. Älskar den. Beställde den när jag anmälde mig till loppet och jaaa vad jag såg fram emot att springa i den idag. Ja, lite surt känns det ju. Såg fram emot en ny medalj till samlingen. Hade ju också tänkt att få springa på Mia och Malin, men jag känner mig faktiskt så pass dålig att jag inte ens orkar åka dit och vara publik. Det blir sängläge hela dagen för mig.

Med det sagt: ni kan väl blogga mycket idag? Har liksom redan läst ut en bok och börjar känna mig rastlös.

 

IMG_0684

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Katrin
  19 september, 2015 at 22:15

  Trist att du är sjuk! Krya på dig och nu har jag iaf bidragit med lite bloggläsning 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 september, 2015 at 20:59

   Tack! Har kryat lite nu, så är nog snart tillbaka till mitt vanliga jag igen 🙂

 • Reply
  Linnea
  20 september, 2015 at 07:36

  Nej vad trist!! Har aldrig behövt ställt in ett lopp men det måste kännas så trist!!!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 september, 2015 at 21:00

   Ja, otroligt trist 🙁 Var så sugen på att få springa och ge järnet, men det gick ju inte för sig… Nåväl, det kommer flera!

 • Reply
  hejaerika
  20 september, 2015 at 12:22

  Åh vad trist med halsont, men då gör du ju helt rätt i att inte springa! Och jäklar så snygg tröja. De tröjor jag fått på lopp har varit som nattlinnen…hehe.

 • Reply
  Anna
  20 september, 2015 at 17:48

  Har aldrig fegis ur något lopp, är man anmäld så är man!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 september, 2015 at 21:03

   Good for you! 😀
   Med tanke på att jag legat utslagen hela helgen tror jag dock det var lite klokt att ställa in för mig 😉

 • Reply
  Rund är också en form!
  20 september, 2015 at 21:59

  Tur att jag inte var där. Hade gjort ont om du sprang på mig…… 😉 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: