Allt och inget Sammanfattning

Abstinensbesvär

Det är lustigt hur snabbt abstinensen kan komma. Pang boom, säger det bara! Lika snabbt som förkylningen sätter igång på allvar, då är träningssuget på sin allra högsta topp. 

Vid lunchtid i fredags kände jag den komma krypandes. Det började med halsont. Jag fick hoppa över helgens lopp. Låg nerbäddad från fredag eftermiddag och hela helgen. Jag drömde drömmar om att vara på gymmet. Jag var ledsen över att jag inte kunde ge mig ut och springa i det fina vädret. Jag beställde ett par nya träningsplagg. Jag tyckte så synd om mig själv och det kröp i kroppen! Fast ändå hade ju inte kroppen orkat någonting, för den låg ju utmattad i sängen hela helgen. Natten till idag sov jag tolv timmar! Ja, man kan säga att den där förkylningen kom ikapp mig.

Med det sagt så är det ganska lätt att sammanfatta träningsveckan. Ett enda pass. Ett pass som i och för sig var sjukt effektivt då jag tränade men min PT, men ändå… Hade ju velat mer va!

Eftersom jag fortfarande hostar och känner mig rätt utmattad är det svårt att lägga upp en plan för kommande vecka, men en sak är säker och det är att jag ska till jobbet imorgon pga har inte tid att vara sjuk (det blir för många möten att ställa in då) och efter jobbet blir det flamenco. Jag får helt enkelt stampa lugnt om jag fortfarande känner mig krasslig. Sedan hoppas jag att kroppen är igång ordentligt igen framåt tisdag, onsdag… Men man vet ju aldrig. Man får väl lyssna på kroppen och låta det ta den tid det tar.

Men detta är då klart: tre träningsfria dagar pga förkylning, och abstinensen är total. Hur går det till? Tre dagar är ju egentligen ingenting.

Löpning hade varit att föredra.

Löpning hade varit att föredra.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  21 september, 2015 at 23:05

  Ja,shit vad det är jobbigt med träningsabstinens! Förstår precis hur det känns. Jag blir dessutom ett monster när jag inte får träna. Familjen måste vara lycklig när jag äntligen kunnat börja röra mig lite igen 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 september, 2015 at 18:37

   Fruktansvärt är det! Och så trodde jag att förkylningen var på väg bort och då bara kom den tillbaka med full kraft idag. Jag som vill springa! GAAAH.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: