Annan träning än löpning

Stampar igång kroppen

Idag rullade jag igång lite smått med träningen efter att ha legat däckad i förkylning hela helgen. Ändå sjukt hur bra citronvatten i litermängder, ColdZyme och massa massa sömn lyckades bota förkylningen så pass snabbt. Det gick bra att jobba idag, och så lyckades jag till och med hänga med ganska bra på flamencolektionen ikväll också. Var alldeles lycklig imorse när jag fick gå ut i krispig höstmorgon efter att ha legat i sängen hela helgen.

Flamenco kändes alltså alldeles lagom ansträngande att köra igång ny vecka med och för att stampa igång kroppen lite.

IMG_1166

 

Kommer nog ändå att vila från träningen ett par dagar till, är fortfarande hostig och seg så jag tror att det kan vara klokt att inte överanstränga kroppen direkt. Men sedan är jag riktigt pepp på att ta tag i framförallt styrketräningen. Det här med att träna med PT gjorde verkligen under för motivationen. Ser också fram emot att springa i dessa härliga krispiga höstdagar, de är ju ändå de bästa springdagarna på hela året. Och till helgen ska jag till Trollhättan och uppleva träningsmagi tydligen. Borde eventuellt börja kolla upp tåg och sånt snart.

Ja, nu är jag träningspepp. Pepp pepp pepp!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Camilla Lind
    22 september, 2015 at 06:21

    Ungefär samma status på dig som mig då, men jag har klarat mig från hosta än så länge. Lite halvdålig uppladdning inför mina 15 km på Lidingö på lördag… Krya på dig!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: