Lopp Resa

Tips om du vill springa lopp i New York

Säsongen för resor börjar ju kanske närma sig slutet, men New York är väl typ världens populäraste resmål så jag antar att någon ska dit någon gång. Så jag vill passa på att tipsa om en sak!

När jag var i New York sprang jag ett lopp. Jag googlade och hittade det hos NYCRuns, som i sin kalender levererar lopp runtom New York var och varannan helg. Firecracker 5K som jag sprang anordnades av just NYCRuns, kostade inte mer än 30 dollar och då fick jag springa runt en fin liten ö varifrån jag såg Frihetsgudinnan två gånger. Ändå mäktigt. Så det är mitt tips: ska du till NYC, kolla in NYCRuns. Chansen att det går något lopp när du är där är nog rätt överhängande.

Målfoto från Firecracker 5K

Och på tal om NYCRuns så finns det en affär som heter JackRabbit Sports som är official running store partner of NYCRuns. Jag var där för att hämta ut min nummerlapp i somras och kan rekommendera alla löparnördar ett besök dit. Tyvärr var jag där i slutet av min vistelse och hade enormt stort köpstopp på träningskläder, men lär shoppa loss där nästa gång jag är i New York.

Förresten. Har jag berättat att jag har bokat nästa resa till NYC? Jag var hemma i ungefär tre dagar innan jag inte längre kunde tänka mig att inte vara på väg dit igen. Så runt påsk är det jag som springer i Central Park igen!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  hopihopi
  23 september, 2015 at 08:15

  Åh, New York! Det är nog drömresemålet tror jag…

 • Reply
  Elin
  23 september, 2015 at 08:25

  The 10 km in 30.48 is really impressive, you must have won that race, did you?

 • Reply
  Högst upp på min bucket list - Träningsblogga
  18 november, 2015 at 06:01

  […] Läs här om du också vill springa lopp i NYC, men inte nödvändigtvis ett stort och långt och påkostat. […]

 • Reply
  Jessica
  25 juli, 2016 at 20:12

  Tack för tipset!!! 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: