Allt och inget

Sugen på lite träningsmagi

Till helgen ska jag till Trollhättan. Bara en sådan sak. Där har jag aldrig varit. Anledningen är som du kanske redan vet eventet Träningsmagi som går av stapeln på lördag. Nu har jag äntligen fått tummen ur och bokat det jag behövde boka. Jag var lite velig om huruvida jag skulle unna mig en hotellnatt eller två, eller ingen alls. Och eftersom jag fortfarande är rätt så förkyld blev det ännu svårare. Men jag tänker att jag hursomhelst måste åka (har ju trots allt betalat en del för det), i värsta fall får jag väl typ titta på. Kom i alla fall fram till att jag åker direkt efter jobbet på fredag, sover en natt på hotell och kutar till tåget hemåt direkt efter sista passet på lördag. Ja, det är faktiskt så tajt bokat att jag förmodligen kommer behöva kuta, men så får det bli.

Räknar i alla fall iskallt med att jag ska vara fullt frisk på lördag, jag vill så gärna kunna ge allt på passen jag har bokat in mig på. Längtar till exakt alla! För den intresserade, så här kommer dagen se ut för min del:

 1. Morning Bliss Yoga – Väck kroppen med ett lugnt men kraftfullt flöde med bliss som intention. Låt nyfikenheten leda dig att utforska dig själv – din kropp, ditt andetag och ditt sinne – och förbereda dig för dagen. 
 2. Stenåldersträning – Här använder vi skogen som vår arena och tar till vara på den energi som naturen ger oss. Vi rör oss, anpassat tempo efter gruppen, på en ca 4km lång ”bana” i varierad terräng. Längs med vägen stannar vi till och gör funktionella övningar med stenar, stockar eller vår egen kroppsvikt.
 3. Fit2Runden nya löpinspirerade gruppträningsklassen utomhus. Klassen består av uppvärmningsjogg på 10 min, följt av 4 stationer där du utmanas i styrka, löpintervaller, löpteknik samt spänstövningar, alla egenskaper en löpare behöver. Klassen är glädjefylld och inspirerande, den varierar i intensitet och utmanar hela kroppen. 
 4. Runners Strengthden nya löpinspirerade gruppträningsklassen inomhus. Klassen består av 5 block med frekventa ”drills” mellan blocken för att få upp pulsen. Klassen utmanar både hjärta, muskler, styrka, stabilitet, balans och rörlighet.
 5. Work Play YogaKlassen utmanar din styrka, balans och rörlighet och ger dig verktyg att ta med dig för att utvecklas i din övriga träning. Med ett leende på läpparna och fokus på närvaro och andning guidas du genom ett starkt flöde. Klassen riktar sig framför allt till dig som inte har yoga som din huvudträning.
 6. Mamma Mia! (vattenträning) – Ett härligt vattenpass där du får återuppleva hela berättelsen från ”Mamma Mia The Movie”. Det är filmen och filmmusiken som är den röda tråden i passet.

Ja, ni ser ju! Det här är ingenting man vill missa på grund av en sketen förkylning! Kämpa, kroppen! 

DCIM120GOPRO

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  23 september, 2015 at 22:13

  Håller alla tummar och tår att du hinner bli frisk.
  Sov mycket och dricka ingefärste!

  Stenåldersträningen lät ju (extra) kul! 🙂
  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 september, 2015 at 21:17

   Stenåldersträningen längtar jag ihjäl mig till! Och är lite rädd för 😀

 • Reply
  Mela
  24 september, 2015 at 08:32

  Det kommer bli grymt! 🙂

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  24 september, 2015 at 15:06

  Håller tummarna för att du blir friskt och får superkul!

 • Reply
  Fortsätter att sprida ormskräcken | Träningsblogga
  24 september, 2015 at 21:14

  […] till Trollhättan. Åker direkt efter jobbet och hotellmyser hela kvällen innan själva eventet på lördag. Räknar såklart fortfarande iskallt med att vara fullt frisk till […]

 • Reply
  Dags att skapa träningsmagi! | Träningsblogga
  26 september, 2015 at 08:13

  […] upp lite fina bilder under dagen, från stenåldersträningen och allt det andra. Målet är: träningsmagi förstås! Och hur hittar du mig på Instagram undrar du då? Sök på traningsblogga såklart, så […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: