Allt och inget

Fortsätter att sprida ormskräcken

Det var höstdagjämning igår, och nu känns det verkligen att det är höst. Alltså, luften! Hur underbar? Och det får mig mest att tänka på en enda sak: löpning. Tyvärr kan jag fortfarande inte springa eftersom min förkylning är segast i världen, och jag är faktiskt rätt sur för det. Världsliga bekymmer, jag vet! Men nu är det en vecka sedan jag tränade, idag fick jag ställa in mitt pass med PT och eftersom jag aldrig får springa har jag bestämt mig för att inte anmäla mig till Göteborgsvarvets seedingslopp nästa helg, jag får göra ett försök till våren istället.

Men på tal om Göteborgsvarvet. Idag ramlade Göteborgsvarvets tidning Varvet in i brevlådan, och vem hittade jag i den om inte denna?

IMG_1177

Hon hade plötsligt blivit två år yngre än hon är, men det är helt okej. 29 var en fin ålder. Det var så gammal hon var när hon började springa faktiskt! Och nu ska hon sluta skriva om sig själv i tredje person.

I övriga nyheter så är väskan packad inför helgens lilla minisemester till Trollhättan. Åker direkt efter jobbet imorgon och hotellmyser hela kvällen innan själva eventet på lördag. Räknar såklart fortfarande iskallt med att vara fullt frisk till dess.

Och du då? Har du några planer för helgen? Träning? Vila? Fest? Netflixmaraton? 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  25 september, 2015 at 11:20

  Mina planer är att checka ut tidigt i eftermiddag för att få springa lite skog i sol och sommarvärme. Fast jag blir lite rädd när du börjar prata ormar… I övrigt blir det en lugn helg med familjemys!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 september, 2015 at 19:35

   Hehe, det är mitt hemliga mål i livet: att alla blir livrädda för ormar! 😀 ehh.
   Ha en fin helg hörru!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: