Allt och inget

Hotell, regnbåge, kaffe och tajts

Dagens regnbåge

Färgglatt välkomnande i Trollhättan

Med tanke på att Trollhättan ligger ganska nära Göteborg (det tog ungefär en halvtimme med tåget) känns det verkligen mega(!)lyxigt att ta in på hotell, men man vill ju inte förstöra sömnen med att behöva stiga upp tidigt för att åka tåg heller. Och hej hotellfrukost innan träningsevent, kan det bli bättre?

blogg12

Jag har och har haft en supermysig eftermiddag/kväll här i Trollhättan. Trollhättan är ju inte så stort (eller så missade jag massor), så det gick ganska snabbt att strosa runt stan. Gick i lite affärer, åt lite mat, köpte lite bananer och när det började spöregna köpte jag en latte och begav mig tillbaka till hotellet. Här blir det nu fredagsmys på hög nivå: chips och kolla Idol, så himla fredagsmysigt alltså!

Jomen när jag strosade runt på stan förresten. Gick in på Åhléns och hips vips var deras lilla träningsklädesavdelning runtom mig. Slog till på ett par tajts som jag blev så förtjust i eftersom de hade lite rött i sig. Gillade den detaljen, och tycker ju att rött är så himla fint. Och så priset hörni, 249 kronor! Vad är det?

blogg11

Nu är jag riktigt taggad på morgondagen också. Förutsatt att huvudvärken behagar försvinna kommer den nog bli kanon. Nästan mest ser jag fram emot att starta dagen med ett yogapass. Jag vill ju komma igång med yoga, och jag har faktiskt hela två yogapass inbokade imorgon. Otroligt nyfiken på dem! Fast alltså, ser faktiskt fram emot allt. Tycker faktiskt att utbudet under detta event slår det på Blogger Boot Camp, och det säger rätt mycket det!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  25 september, 2015 at 19:45

  Hotellyx är skönt ibland, egentid i sängen med choklad och TV! Ha en härlig kväll!

 • Reply
  marinaefbg
  25 september, 2015 at 19:50

  Härligt – jag hoppas du får en grym träningshelg!
  /Marina
  http://mindrefett.blogspot.se

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: