Allt och inget

Dags att skapa träningsmagi!

En ganska god natts sömn, nästan ingen hosta, absolut ingen huvudvärk och magen är fulladdad med hotellfrukost. Tror faktiskt att jag är ganska redo för denna dag som kommer innehålla yoga, löpning, vattengympa och massa mer. Alltså, alltså! Hotellfrukost innan träningsevent, bästa idén ever.

IMG_1203 IMG_1204 IMG_1205

Det blir såklart stiltje i bloggen under dagen eftersom jag bara ska träna, träna, träna och gå ur min komfortzon och allt det där, men om du inte följer mig på Instagram kanske nu är en bra tid att börja! Ska försöka hinna med att lägga upp lite fina bilder under dagen, från stenåldersträningen och allt det andra. Målet är: träningsmagi förstås! Och hur hittar du mig på Instagram undrar du då? Sök på traningsblogga såklart, så ska det nog lösa sig.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: