Allt och inget

En träningsmagisk lördag i Trollhättan

Vilken dag det har varit! Det är en trött Träningsblogga (ja, det är mitt namn) som nu ligger i sängen och kollar ”Atleterna”. Så himla bra med ett träningsevent på västkusten alltså, så man kan ta sig hem direkt efteråt. 38 minuter med tåget liksom, man hinner ju knappt läsa ett enda kapitel. Är rätt glad att jag inte bokade en till hotellnatt faktiskt, för det är ganska så skönt att komma hem efter en sådan här dag…

Jag har ju varit sjuk och inte kunnat träna på mer än en vecka, men det jobbade jag nog ikapp idag. Nu vill jag bara sova. Gärna i flera dagar. Vilken tur då att jag bokat träning med PT imorgon! Så jag inte ligger på latsidan, menar jag. Men jag ser fram emot det, har mycket träning i kroppen som vill ut efter sjukveckan.

DCIM132GOPRODCIM132GOPROVaknade till en sådan här fin dag idag. Det blev både träningsmagi och vädermagi!

Kommer såklart att skriva massa massor om passen jag gick på idag, måste bara… jaaa… vila lite först. Så nöjd med alla dagens pass! Och så avslutades dagen på topp med Mamma Mia – vattengympa, där var det svårt att inte fnissa sig igenom hela passet. Så skall en lördag tas!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  marinaefbg
  26 september, 2015 at 23:15

  Jag hade också en träningsmagisk lördag – provade på thaiboxning med min PT idag – galet roligt! Ser fram emot att läsa om dina pass!
  /Marina
  http://mindrefett.blogspot.se

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 september, 2015 at 11:25

   Underbart att uppleva träningsmagiska dagar! Hoppas det blir en sådan idag också, när jag ska träffa min PT. Har dock lite väääääl mycket träningsvärk idag… 😀

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  26 september, 2015 at 23:20

  Vad härligt att du är nöjd med dagen! Blir kul att läsa om dina upplevelser sedan!

 • Reply
  Cecilia
  27 september, 2015 at 08:13

  Även jag ser fram emot att läsa om din träningsdag 🙂

 • Reply
  Linnea
  27 september, 2015 at 09:31

  Härligt med minisemester sådär, man behöver ju faktiskt inte åka jättelångt bort för att bo på hotell!

 • Reply
  uppochhoppa
  27 september, 2015 at 12:36

  Underbart! Jag som mest for omkring är också nyfiken! Pt-pass efter konventdag verkar vara en hyfsat jobbig grej, men du kanske just kan träna igenom smärtan, typ. Haha. Kul att ses även om det ju blev helt orimligt superkort! Kram!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 september, 2015 at 18:41

   Haha, glömde smärtan när jag tränade. Den liksom ersattes med en annan smärta. Nu undrar jag dock om jag kommer kunna röra mig alls imorgon…
   Tack för igår, så himla bra dag!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: