Allt och inget

Träningsmagi blev tränings- och blogginspiration

En heldags träningsevent gör verkligen under för motivationen. Ja, alltså, inte så att jag var omotiverad till träning innan, men nu är den helt på topp. Även blogginspirationen fick sig ett lyft, så pass mycket att jag bestämde mig för att spendera söndagsmorgonen med att höststäda i layouten. Har länge varit sugen på nytt, men aldrig riktigt blivit nöjd med det jag hittat, så det har fått vara det gamla vanliga. Det här nya temat jag har på bloggen nu är jag dock otroligt förtjust i. Tror jag älskar allt i det faktiskt! Var lite kluven till om sidomenyerna skulle vara kvar, eller om inläggen skulle få ta upp hela sidan, så det fick bli en kompromiss till slut: sidomenyerna kvar, men om man klickar på inlägget så får man upp text och bild på hela sidan. Bra va! Gillar ju när bilderna får ta ordentlig plats, men ändå fyller ju sidomenyerna sin funktion också. Ny layout, ny header, redo för höst.

Nåväl. Nog om det. Inspirationen är på topp helt enkelt, hoppas ni vill följa med i höst så blir den säkert ännu toppigare!

DCIM132GOPRO

Idag då? Jo, igår tränade jag ju i exakt fem timmar. Ganska länge om man tänker efter. Det känns i kroppen idag kan jag lova. Jag stapplar fram, och ojar mig högt när jag behöver göra något ansträngande som att t.ex. gå på toaletten. Men det är kanske inte så konstigt att fem timmars träning känns? Jag som ändå tyckte att jag tog det ganska lugnt igår… Om några timmar ska jag till gymmet och träna med min PT. Borde kanske inte ha bokat ett pass med henne dagen efter träningsevent, men jag kan lika gärna försöka träna bort lite träningsvärk. För det kan man?

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Kari
  27 september, 2015 at 12:20

  Jättesnyggt blev det!

  Mvh ”En som inte ens kommer ihåg hur man ändrar bilden”

 • Reply
  Matsdotter
  27 september, 2015 at 13:25

  Jättesnyggt lyft på bloggen. Jag gillar sidomenyerna, men jag tycker din kompromiss blev väldigt bra. Med stora bilder när man klickar på inlägget! Tummen upp!
  Det är så härligt att få blogginspiration, det är ju så himla roligt 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 september, 2015 at 18:17

   Ja, ibland får man leva med att kompromissa lite, man kan ju inte få allt här i världen 😀

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  27 september, 2015 at 14:28

  Fiiiint! Älskar headerbilden, så peppig och härlig 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 september, 2015 at 18:54

  Ja, jag minns känslan…! Så inspirerad!
  Åh, vad jag längtar till boot campet i mars! 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   28 september, 2015 at 17:34

   Åh, jag hoppas bara jag kan åka till BBC nästa år! Har lite annat planerat därikring (typ resa till New York)… måste börja försöka spara lite pengar, gaah!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  28 september, 2015 at 08:55

  Superfint! Och jag gillar kompromissen. För jag är en av dem som gillar sidopanelen. Tycker texten blir för utdragen annars. Måste liksom vrida huvudet för att läsa hela raden. Snygg headerbild dessutom! Kanon ju 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   28 september, 2015 at 17:35

   Alltså det är ju faktiskt rätt jobbigt att vrida huvudet för att läsa blogg, håller med! 🙂

 • Reply
  hejaerika
  28 september, 2015 at 14:16

  Ja superfint med bloggen ju! 😀

 • Reply
  Katta / Move it Mama
  28 september, 2015 at 15:09

  Ja men, great minds think alike – detta tema ÄR verkligen awesome. Installerade det på MiM i fredags och är SJUKT nöjd! Heja oss och våra snygga bloggar!

 • Reply
  Reach Your Goal
  28 september, 2015 at 16:23

  Snyggt blev det 🙂 Härligt att fylla på med motivation 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: