Löpning Lopp

Ett lopp med välgörenhet som mål

Nej, ännu är säsongens lopp inte färdigsprungna. Visserligen struntar jag i seedingsloppet på söndag (skönt att jag inte anmälde mig!) eftersom jag ska hänga och springa på The Runners Convention hela lördag. Däremot lade jag in en ny anmälan till ett nytt lopp idag… Oops.

Men det går ju inte att skippa detta! Midnattsloppet anordnar välgörenhetslopp där alla pengar oavkortat går till UNHCR. Det blir 5 km på Slottsskogsvallen den 18 oktober. Även i Stockholm arrangeras detta lopp samma dag. Bor man inte i Göteborg eller Stockholm med omnejd så kan man ändå bidra till insamlingen genom att anmäla sig i ”klassen” spring-där-du-är. Man betalar minst 150 kronor, och det hela är för en bra sak.

Anmäl dig här!

IMG_0823

Midnattsloppet är kärlek! 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  mari
  1 oktober, 2015 at 08:15

  Otroligt bra. 🙂
  Hoppas allt är bra ?!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  1 oktober, 2015 at 14:56

  Varför har dom inget i Malmö??? Jag springer iofs Helsingborg terränglopp den dagen men skänker en slant ändå! Ses på lördag ?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 oktober, 2015 at 18:15

   Hehe, det hade ju ändå kanske blivit liiite jobbigt för dig att springa två lopp samma dag? Eller så inte, supermänniska!
   Yes, vi ses, ska bli så kul!

 • Reply
  Att springa i solens uppgång och nedgång – Träningsblogga
  15 oktober, 2015 at 19:32

  […] Ungefär 11 km idag alltså. Och tredje dagen i rad som jag har sprungit. Jag är rätt nöjd. Nu blir det dock till att vila från träning i två dagar, så att benen förhoppningsvis känner sig pigga på söndag när det är dags för välgörenhetslopp. […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: