Annan träning än löpning

Min fina röda kettlebell

Jag har bestämt att ett hem inte är komplett utan en kettlebell! En som står där hemma och är fin och som man bara kan ta upp och riva av ett litet styrkepass med när andan faller på. Ibland hinner man ju inte till gymmet, och jag ska ju faktiskt jobba på min överkroppsstyrka så ja: mitt hem är inte komplett utan en kettlebell.

Tog således en tur till stan efter jobbet, och jag kan nu konstatera att dagens träning blev att få hem den där jäkla kettlebellen från stan! Den tio minuter långa promenaden i uppförsbacke från spårvagnen var liksom så jobbig att jag knappt orkade. Har jag sagt att jag inte är världens starkaste kvinna?

Men nu står den här hemma och är vacker. Pryder fönsterbrädan så fint. Det är inte utan att man blir sugen på att svinga lite!

DSC05396 DSC05400

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  2 oktober, 2015 at 17:50

  Åh, jag tycker att det verkar så kul med kettlebells…men är liksom lite rädd? Rädd att jag ska tappa taget och svinga den ut genom fönstret eller ned i mitt eget huvud. Kan en ens det?? 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 oktober, 2015 at 21:19

   Haha, så har jag också tänkt… Men jag tror faktiskt att det är rätt svårt att lyckas med det! 😀

 • Reply
  Katta Kvack
  2 oktober, 2015 at 18:09

  Åh, jag ÄLSKAR mina kettlebells. Eller, jag älskar väl ALLA kettlebells, men jag ÄLSKAR att ha dem hemma – så SJUKT bra redskap!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 oktober, 2015 at 21:20

   Jamen alltså efter att min pt tvingat mig att använda kettlebells tre gånger så börjar jag ju inse att det är ett sjukt bra redskap! Kände att jag bara var tvungen att ha en hemma. Och gärna fler nångång!

 • Reply
  hopihopi
  2 oktober, 2015 at 20:34

  Jag är också sugen på en kettelbell, men tänker lite i samma banor som Charlotta Sofia… Att jag ska svinga för ivrigt, tappa taget om den så att den flyger in i tv:n eller i fönstret eller liknande. 🙂 Så hittills har jag bara nöjd mig med hantlar.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 oktober, 2015 at 21:21

   Haha en rädsla jag levt med också, men inser att jag håller ett rätt hårt grepp i den när jag kör, så jag tror att det är lugnt 😀
   Just in case kan man hålla sig en bit från fönstret tänker jag 😉

 • Reply
  Rund är också en form!
  2 oktober, 2015 at 20:53

  Haha! Känner ingen det där. Promenaden från intersport till parkeringen (ca 1 km) var hur jobbig som helst med 16 kg i händerna!! Inget jag alls funderade på när jag tittade på den i affären…. 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 oktober, 2015 at 21:24

   Hahaha, nej när man står i en affär och vill ha grejer känns det som att man kan bära hur mycket som helst 😀

 • Reply
  Erika
  4 oktober, 2015 at 19:39

  Jag har länge tänkt köpa hem en kettlebell men det har aldrig blivit av. Är dock väldigt osäker på vilka övningar man ska ha den till. Tycker inte det ser så kul ut att bara svinga den sådär, haha. 12 kg låter mycket så jag tror absolut du är stark! Själv börjar jag nog med en 8:a 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 oktober, 2015 at 20:56

   Nä, det är ju det där med övningarna då! Ska leta fram något bra program 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: