Planering Sammanfattning

Dagens ändrade planer, och träningsveckan som gick

Jamen, jag hade ju tänkt träna idag. Däckade tidigt igår efter The Runner’s Convention och vaknade således ganska tidigt idag. Funderade ett tag på om jag skulle ta en löprunda eller om jag skulle våga mig till gymmet och testa att styrketräna helt själv. Landade på det andra alternativet, åt frukost och bytte om. När klockan var elva hade jag fortfarande inte tagit mig iväg, så jag satte mig i sängen och tänkte att jag skulle samla lite energi. Fyra timmar senare vaknade jag.

Kanske var det kroppen som försökte säga mig något. Jag brukar aldrig somna så där mitt på dagen. Men idag var det uppenbarligen oundvikligt. Det blev således en ordentlig mysdag istället idag. Nog för att det kan vara mysigt att träna, men ni fattar…

Så då kan vi summera träningsveckan!
Mån: Flamenco + 5 km löpning
Lör: The Runner’s Convention 

Inte alls vad jag hade tänkt, men det har varit mycket annat i veckan som har gjort att träningen fått stå tillbaka, och det får väl vara okej. Ser fram emot en ny vecka, och hoppas på mer tid och energi. Planen ser än så länge ut ungefär så här:

Mån: Flamenco + transportlöpning därifrån (5-6 km)
Tis: Core (eller löpning. Eller både och?)
Ons: Barre (äntligen fått plats på denna klass!)
Tors: Gärna ett styrkepass före jobbet och transportlöpning hem efter jobbet.
Fre: Vila
Lör: Running Lights (10 km lopp i Alingsås)
Sön: Vila

Ja, som ni märker är jag inte jättestrukturerad med träningen, det är mycket antingen eller. Men det känns ändå helt okej, det är lite så jag gillar att träna. Ganska kravlöst. Jag vill ju att det ska fortsätta att vara någonting kul som jag ser fram emot att göra.

IMG_1412

Träningsveckan som gick – as seen on Instagram

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  5 oktober, 2015 at 08:52

  AAAAH, barre! Det låter så sjukt spännande. Ska försöka få plats i stockholm när jag och mannen åker dit om några veckor. Ska bli galet skoj att läsa din recension. Har bara sett trailern och jag ligger dubbelvikt när jag försöker tänka mig Fredrik på den klassen. Han här dock heltaggad…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   5 oktober, 2015 at 14:02

   Hahaha, då ser jag säkert dubbelt så mycket fram emot att läsa DIN recension 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: