Löpning Lopp

Med längtan efter kravlösheten

Okej, jag tänker säga det. Bara göra det.

Jag börjar bli lite less. På det här med att vara uppbokad varenda helg för antingen ett lopp eller något slags träningsevent. Det är alltid jättekul när jag väl är där och kör, men jag gillar oplanerade helger. Kravlöshet. Jag ville suga ut allt ur denna säsong, innan loppen tar vinterledigt, men det blev kanske lite för mycket av det goda. Tävlings-och eventmässigt har höstens helger hittills sett ut så här:

Vecka 34: Midnattsloppet Göteborg
Vecka 36: Midnattsloppet Malmö
Vecka 37: Göteborgs jubileumslopp
Vecka 38: Fight Cancer and Run (som blev inställd pga förkylning)
Vecka 39: Event: Träningsmagi
Vecka 40: Event: The Runners Convention

Det är ganska mycket det! Och inte nog med det, två helger till är det inbokade grejer…

Vecka 41: Running Lights 10 km
Vecka 42: Alla för alla, 5 km välgörenhetslopp

Jag hade sådan ångest inför hösten att jag ville boka in roliga grejer, men det gick ju helt klart överstyr… Nu längtar jag bara till en helg då jag inte har någonting planerat. Eller en helg då jag kan pimpla rödvin. Eller ta ett ordentligt långpass utan att vara rädd att det ska ta för mycket på krafterna!

DCIM131GOPRO

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Fredric
  5 oktober, 2015 at 19:43

  Låter superseriöst det där! Tycker att du ska släppa på konventionerna, slappna av och gå in i vinsäsongen här och nu! 😉

 • Reply
  Rund är också en form!
  5 oktober, 2015 at 21:35

  Verkligen en intensiv höst…. Ta hand om dig och njut av stillheten sen!
  PS. Synd att jag missar dig i Alingsås. 🙁

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 oktober, 2015 at 19:30

   Ja, hur ofta är man i Alingsås liksom? 🙁
   Och jaaa jag ska njuta järnet av stillheten sedan!

 • Reply
  Katrin
  5 oktober, 2015 at 22:10

  Tror jag förstår din känsla av att vilja boka upp en massa roliga saker…och när det går överstyr med uppbokningarna. Klokt att reflektera på det, tror du är något på spåren..

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  6 oktober, 2015 at 12:06

  Låter som du kan behöva boka in ett par helger för att göra inget alls? Njuta av hösten och bara vara!

 • Reply
  Linnea
  6 oktober, 2015 at 20:17

  Jag förstår precis hur du känner, att längta efter kravlöshet och att göra ingenting. Min familj reser bort en vecka snart och jag längtar såååå eft att bara rå om mig själv även om jag kommer sakna dem.

 • Reply
  Clara Edvinsson
  8 oktober, 2015 at 16:51

  Jag känner verkligen igen det där och det är just vad jag önskar när jag är som mest uppbokad på helgerna. Men samtidigt när jag väl får en ledig helg, utan några krav så är det loppen/eventen som jag valde att inte deltaga på det jag faktiskt vill göra. Jag blir så sjukt rastlös av att ha oplanerade dagar.

 • Reply
  Nu är det färdigvilat! – Träningsblogga
  10 oktober, 2015 at 11:23

  […] ikväll alltså! Jag nämnde ju tidigare att jag var lite less på att ha uppbokade helger för t.ex. lopp, men nu är jag riktigt taggad! Senaste loppet var […]

 • Reply
  Märta
  11 oktober, 2015 at 21:42

  Så kände jag också i våras när jag hade lopp och socialjoggar och träningsevent flera flera veckor. Efter en sån period är det så himla skönt att inte ha något lopp planerat. Bara njutspringa utan någon press 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: