Allt och inget

Höstdipp

Som jag var inne på i förra inlägget så längtar jag efter att bara vara. Att komma in i ett bra flow med jobb och träning står nu högst upp på önskelistan. Just nu är jag mest bara trött. Antagligen har höstens intensiva helger börjat ta ut sin rätt, men det har också varit en hel del annat att stå i. Framförallt på jobbet. Det har egentligen inte varit några vidare jobbiga grejer, men saker som har tagit tid och energi ändå. Idag hade jag i alla fall terminens sista utvecklingssamtal, så det kommer inte bli lika långa dagar på jobbet framöver, hoppas jag.

Men det sagt: ligger lågt med träningen. Hade planerat en maffig träningsvecka, men redan igår bestämde jag mig för att ändra på de planerna. Det är jobba, åka hem, äta och sova som gäller. Om och om igen. Tills jag blir piggare. Jag vet ju att jag brukar bli pigg av att träna, men just nu tror jag faktiskt att det är vila som denna kropp behöver. Och när kroppen säger det, då lyssnar jag. Och egentligen har jag inte så mycket val, eftersom jag i princip däckar så fort jag kommer hem från jobbet.

En liten höstdipp får man väl ändå leva med. Man kan ju inte vara pigg och glad exakt jämt. Fast PS. jag är ganska glad trots att jag är trött, fast jag skulle ju vara gladare om jag var piggare. DS.

IMG_1424

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Åsa
  7 oktober, 2015 at 08:19

  Jag tycker att du tänker helt rätt! Vila är viktiga grejer och även utan fullbokade helger är de här säsongsbytena jobbiga. Jag tycker att alla klagar över trötthet nu. Så njut av att du kan tolka din kropp och vila vila vila!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 oktober, 2015 at 17:54

   Ja, vila bör man! Jag vill så gärna ut och springa, men jag lyssnar på kroppen… 🙂

 • Reply
  Hanna
  7 oktober, 2015 at 09:52

  Hoppas att du snart känner dig piggare!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: