Allt och inget

Man ska int’ stressa!

Min vilovecka fortlöper ganska bra, jag försöker att inte stressa upp mig över det faktum att jag ska springa lopp på lördag men inte tränar någonting alls. Det får bara gå som det går. Vad är det värsta som kan hända? Att jag får gå i en uppförsbacke typ? Jag kan leva med det. Nu är det bara fokus på att få tillbaka energi och träningspepp.

Under tiden passar jag på att vara sjukt effektiv på jobbet. Idag påbörjade jag en ordentlig rensning och sortering av papper, och tro mig, det var så jäkla på tiden. Jag har bildbevis.

IMG_1429

Och så vardagslyxar jag och gör ingenting när jag kommer hem från jobbet. Slänger mig framför teven och slötittar på gamla avsnitt av Vänner och Grey’s Anatomy. Vardagslyxar ännu mer och går och köper en take away- latte på vägen hem. Tänker att normalt folk köper take away- kaffe när de är på väg någonstans, men inte jag inte. Sådana små saker kan göra mig lite extra vardagsglad.

IMG_1441

Imorgon hoppas jag att jag känner mig lite piggare, för även om jag verkligen försöker att inte stressa upp över att jag ska springa lopp på lördag, så skulle jag så gärna vilja få till en liten löprunda innan dess. Bara för att känna hur kroppen känns i alla fall litegrann. Och så är det ju den bästa springtiden på året, och då vill man ju inte bara sitta inomhus. Fast nej, jag stressar inte…

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Stina
  7 oktober, 2015 at 18:43

  Supersmart att vila sig i form!

 • Reply
  Kari
  7 oktober, 2015 at 21:07

  Nu vill jag inte bidra med någon prestationsångest i allt det lugna men det är ju så där vanligt folk gör när de laddar upp sig inför lopp och ska persa…

 • Reply
  Anna (orka mera)
  7 oktober, 2015 at 21:39

  Jag lyxade också med kaffe på vägen hem. Fast en cappuccino. Förstås. För att jag kände mig värd det. Och jag höll nästan på att ta en till, till efterrätt. För att det var så gott. Och för att jag kände mig värd den också. Fast så skärpte jag mig. Man kan inte handla cappuccino för 76 kronor…. I alla fall inte inom 10 minuter!

 • Reply
  Linnea
  7 oktober, 2015 at 23:24

  Kan du inte skriva om vad du äter för mat för att orka träna, vad du laddar med och återhämtar dig med? Eller det kanske inte är nåt du vill skriva om eftersom du inte gjort det men jag tänkte fråga iaf. 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: