Löpning

Minnet av världens bästa resa

Åh! Besökte just Saras blogg där hon säger hej från Chicago. Ett plötsligt resesug infann sig! Jag har varit i USA en enda gång, men när jag nu läste hennes inlägg känner jag att nästa resa till NYC (i slutet av mars nästa år) är alldeles för långt borta. Hon nämner att jetlaggen från Europa är rätt så bra, och där kan jag bara hålla med. När jag var i New York vaknade jag vid 6-7-tiden varje morgon, och det finns få upplevelser jag minns så väl som att ta en löprunda i den underbara staden samtidigt som den började vakna till liv för dagen.

Jag blir alldeles varm i hela själen när jag tänker på min resa till New York. Dels är jag rätt stolt över mig själv att jag åkte dit helt ensam, och så är det ju den staden man har sett allra mest på tv och film och att befinna sig mitt i allt det… Alltså ett tag i livet trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva NYC, så det var så himla häftigt att vara där.

Min första morgon i New York, den löprundan längs Fifth Avenue och upp mot Central Park, runt reservoaren och tillbaka längs Broadway… Häftigaste löprundan ever, den sitter nog fastetsad i minnet för evigt. Och denna runda var inte helt fel den heller.

IMG_8952 IMG_8938 DCIM107GOPRO DCIM107GOPRO IMG_8950

Ja, nu är resesuget på topp. Dags att börja hålla i pengarna lite och spara ihop till lite dollars. Jag tror att jag kommer att längta ihjäl mig. Hur många dagar är det kvar till påsk?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Marja - bakasockerfritt
  9 oktober, 2015 at 16:45

  Jag läste också Saras inlägg, och det fick mig att minnas min resa till New York som jag gjorde förra sommaren.Vem vet när nästa resa blir, nu när jag har en liten knodd…. 😉

 • Reply
  Linnéa Siljesvärd
  9 oktober, 2015 at 17:22

  Och då är det ju så härligt att ha en blogg så du kan gå tillbaka oxh läsa och liksom känna allt igen! Det är det bästa med bloggen, att man sparar minnen på ett så härligt sätt.

 • Reply
  Anna (orka mera)
  9 oktober, 2015 at 23:11

  Jag vill också till New York! Men det dröjer nog många år….

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 oktober, 2015 at 11:27

   Äsch, rätt vad det är ska du väl dit och springa något marathon eller så! 😉

   • Reply
    Anna (orka mera)
    10 oktober, 2015 at 13:26

    Hade önskat det. Men ett marathon i new york gräver sitt hål i plånboken….Den måste återhämta sig ett par år 🙂

 • Reply
  Högst upp på min bucket list - Träningsblogga
  18 november, 2015 at 07:06

  […] när jag tänker på det och när jag skriver dessa ord. Jag vet ju, efter att bara ha spenderat en vecka i New York, att folk inte överdriver när de säger att det är världens bästa stad, och jag älskar ju […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: