Löpning Lopp

En rolig sak med att springa lopp

En fantastiskt kul sak med att springa lopp är att man sedan får skriva race reports. Eller lopprapporter om man vill vara lite mindre internationell.

Det spelar egentligen ingen roll om jag är nöjd med prestationen eller inte, jag älskar att få reflektera över loppet och försöka beskriva banan, känslan, stämningen, målgången, allt. Jag har ju bloggat så länge jag har sprungit, och jag tycker att det är så kul att gå tillbaka då och då och läsa om lopp jag har sprungit, jag kan liksom leva mig in i känslan igen.

Faktum är att det verkar vara det ni, mina kära bloggläsare, gillar mest också. Statistiken skjuter alltid i höjden när det har sprungits något lopp och det är de inläggen som får flest kommentarer. Inte konstigt att jag gillar att springa lopp va! Win-win-win liksom.

Man kan ju säga att mina race reports har utvecklats en del genom åren. I början var det inte så mycket text, då var det mest resultatet som var det viktiga, men nuförtiden suger jag ut det mesta ur ett lopp och när jag lyckas få in många bilder blir jag lite extra nöjd.

I menyn längst upp finns en sida som heter Vad jag har sprungit, och där finns alla mina race reports samlade. I kronologisk ordning och med resultat och hela baletten. Där kan man kika in om man har lite att göra och vill läsa om lopp.

Och imorgon kommer en ny, från Running Lights i Alingsås. Och dit ska jag åka nu!

Den stora frågan är bara om jag ska springa med mössa eller utan. Har så stora problem alltså.

Den stora frågan är bara om jag ska springa med mössa eller utan. Det kanske blir för varmt. Fast det ska vara typ fyra grader, och det är ju kallt. Har så stora problem alltså.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Hanna
  11 oktober, 2015 at 00:35

  Det är riktigt roligt att både skriva och läsa rapporter från lopp.

 • Reply
  Anna (orka mera)
  12 oktober, 2015 at 10:50

  Älskar race reports 🙂 Mina egna också. Det är så himla kul att kunna gå tillbaka och läsa om sina tidigare bedrifter och återuppleva! Man glömmer så lätt och det är kul att ha det nerskrivet. Tyvärr är det svårt med bilder då jag väldigt sällan tar mig tid att fota under lopp. Man får förlita sig på någon annan eller på arrangörernas bilder. Annars blir det mest före/efterbilder och de är ju inte lika kul! Nu ska jag läsa ikapp så jag får läsa själva rapporten också. Som sagt: ÄLSKAR lopprapporter 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: