Allt och inget

Nu är det färdigvilat!

För ungefär en månad sedan läste jag ut världens bästa bokserie, nämligen Utvandrarserien av Vilhelm Moberg. Jag har nog aldrig varit med om så många känslostormar som under de 1800 sidorna eller vad det nu blev. Efteråt har jag sett fram emot en mörk höstkväll med samma historia på film. Igår fick den (första) bli av. 3 timmar och 20 minuter av ren filmmagi.

DSC05444 DSC05446

Jag har ju kört en riktig vilovecka, och jag börjar faktiskt märka det på kroppen. Bara en sådan sak som att jag orkade vara uppe ganska sent en fredag, jag kan knappt minnas när det hände senast! Inte så dumt att vila ibland med andra ord. Det passar ju också bra att jag känner mig lite piggare idag, för ikväll ska jag ju åka till Alingsås och springa ett 10 km- lopp!

Förresten. Ni vet när man efter middagen blir sugen på något gott? Jag blir alltid sötsugen. Jag har absolut ingenting sött och gott hemma, så för första gången på evigheter slängde jag ihop en smoothie. Varför jag inte gör det oftare är ett mysterium, det är ju så himla gott.

Just denna goding innehöll ytterst få grejer (eftersom jag aldrig kommer ihåg att handla). Det blev jordgubbar, blåbär och havremjölk. Och lite sött med hjälp av honung. Yumm, som man säger.

DSC05425 DSC05419

Lopp ikväll alltså! Jag nämnde ju tidigare att jag var lite less på att ha uppbokade helger för t.ex. lopp, men nu är jag riktigt taggad! Senaste loppet var Göteborgs jubileumslopp och det är nästan en månad sedan, så nu känns det riktigt kul att få köra igen. Bara jobbigt att jag fortfarande känner mig lite förkyld, men det tänker jag ignorera. Har inte ont i halsen så… Det blir intressant att se hur kroppen hanterar kvällen, jag har ju inte direkt sprungit mycket den senaste tiden. Målet får bli att springa under timmen, men innerst inne hoppas jag ju på att få persa. Hur kul hade det inte varit att stänga tävlingssäsongen med ett personbästa?

Nu är det följande som gäller innan det är dags att ta pendeln till Alingsås:

 • Fixa ny spellista. Viktigt!
 • Hitta kläder. Vad springer man i på kvällen i oktober? Kommer ju vara kallt. Fast man blir ju varm direkt. Svårt!
 • Äta, dricka, äta, dricka, inte stressa.
 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  johdern
  10 oktober, 2015 at 12:53

  Lycka till ikväll! Håller tummarna för pers!

 • Reply
  Linnéa Siljesvärd
  10 oktober, 2015 at 14:18

  Åh jag såg Kristina från Duvemåla tre ggr när den gick i Malmö på 90-talet, älskar den så mycket!

  Lycka till ikväll!!!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 oktober, 2015 at 14:43

   Så bra! Jag såg den aldrig på 90-talet, men uppsättningen som gick på Göteborgsoperan förra säsongen. Vill så gärna se den igen. Och igen och igen! 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: