Löpning

Att springa i solens uppgång och nedgång

IMG_1691

Min plan att springa ofta, men kort och långsamt, fortskrider. Idag var det återigen transportlöpning som stod på agendan.

Jag tror att jag har världens bästa transportlöpningsställe. Lite drygt 5 km varav åtminstone hälften, kanske mer, går på skog och grusvägar. Den här årstiden är det ju också så galet fint där, så nu ska jag verkligen passa på att transportspringa så mycket som möjligt.

DCIM132GOPRO

Jag har bara sprungit till jobbet en enda gång före idag, och det var ingen höjdare. Jag blir så stressad när jag är ute och springer och har tider att passa. Idag passade jag dock på att testa det igen, för idag hade jag ingen morgonlektion och kunde således springa till jobbet utan att behöva stressa. Ibland har man det bra!

Och då blev det en ganska fin runda. Jag är vanligtvis inte så mycket för att springa på morgonen, men jag kan förstå folk som gillar det. Ändå en bra start på dagen! Idag var det bara 2 grader på morgonen, så det fick bli säsongens premiär för mössa, men att springa i kyla har jag verkligen ingenting emot. Jag tycker att 2 grader är en perfekt temperatur att springa i!

DCIM132GOPRO

IMG_1697

Jag tog det så himla lugnt på min tur imorse, och det var så härligt. Jag stannade och fotade då och då, och benen körde däremellan på rätt bra. Nej, det var faktiskt inte dumt alls att starta dagen med lite löpning i soluppgång.

Sedan sprang jag hem också, även fast det satt väldigt långt inne… Men jag gjorde det! Och då var det inte heller så himla fult ute.

IMG_1712

Ungefär 11 km idag alltså. Och tredje dagen i rad som jag har sprungit. Jag är rätt nöjd. Nu blir det dock till att vila från träning i två dagar, så att benen förhoppningsvis känner sig pigga på söndag när det är dags för välgörenhetslopp.

Har du varit ute och njutit av den fina hösten något idag? Den är ju så fin att man upplever halleluja-moments var och varannan minut.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  15 oktober, 2015 at 20:43

  Ser verkligen ut som härliga rundor! Vilka vyer! 🙂

 • Reply
  hopihopi
  16 oktober, 2015 at 09:50

  Åh, älskar höstlöpning när det är så fint ute! Härliga bilder!

 • Reply
  Kari
  16 oktober, 2015 at 22:37

  Morgonträning är ju väldigt speciellt. Jag älskar konceptet men jag behöver sova ganska mycket så i praktiken hatar jag det.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: