Mat och dryck och annat gott

Min superhylla

Charlotta Sofia skrev för en stund sedan om Chlorella, en så kallad superfood. Ordet superfood är ju helt klart någonting som lockar!

Så jag tänkte visa er min superfoodhylla. Jag har faktiskt så pass mycket att de fyller ut egen liten hylla.

DSC05496

Problemet med min superhylla är att allt bara står där och samlar damm, jag får aldrig för mig att använda något därifrån. Inte ens i smoothies. Kanske p.g.a. att jag råkade göra en smoothie en gång som blev brun och smakade jävligt illa? Då var det Renee Voltaires Supergreens som var boven i dramat.

De båda varianterna från Superfruit fick jag i den sjukt stora lilla goodiebagen från Blogger Boot Camp. Den ena har jag inte ens öppnat än!

DSC05503

Och sist men inte minst har jag två små påsar Superbär (”ekologiskt och lyxigt bärsnacks från Norra Lappland”) som jag köpte på turistbyrån i Luleå i somras. De har jag inte heller öppnat än, för att jag tänker att de ska smaskas på någon dag då hemlängtan till norr blir övermäktig. Fast främsta anledningen är nog för att jag tycker det är fint med snackspåsar som det står Norrsken och Polarnatt på, sådana vill man ju inte ska ta slut!

DSC05500

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  17 oktober, 2015 at 13:47

  Alltså, min strategi med sånt där som smakar rätt illa (chlorella smakar typ som jag tänker mej att akvarievatten smakar) är att bara tänka: ”Det är bra för dej!”, blanda i vatten och svepa 🙂

 • Reply
  marinaefbg
  17 oktober, 2015 at 17:37

  funkar fint att blanda i typ dadelbollar eller bröd 🙂 Dom där bären hade jag nog haft på yoggin tror jag!

 • Reply
  Recept på supersnabba bananpannkakor - Träningsblogga
  17 november, 2015 at 17:54

  […] med skivad banan och Polarnattens superbär hela vägen från Norrbotten, och ett glas med Lovisebergs råsaft med smak av spenat, äpple, […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: