Allt och inget

Spring med Håkan

Man kan ju säga att denna dag startade i en pärs.

Klockan 12 skulle biljetterna till Håkan Hellströms konsert på Ullevi nästa sommar släppas, och jag som inte lyckades få en biljett förra gången har på riktigt haft ångest över det. Jag har inte kunnat lyssna på hans musik sedan dess. Galet.

Så när det häromdagen blev känt att det skulle bli en ny chans var det bara helt givet: jag ska dit!

Jag och bror samordnade biljettköpsprocessen. Vid varsin dator i olika delar av stan satt vi och väntade på att få köpa biljetter till oss alla som ska dit. Konstant sms-kontakt och frustration. När jag fick följande sms dog jag lite inombords: ”Vi hade biljetterna, men sidan hakade sig när vi skulle betala”. Samtidigt på min dator stod det att kötiden var mer än 60 minuter. Hopplöst!

45 frustrerade minuter efter biljettsläppet fick jag det sms jag väntat på: ”VI HAR DOM!” Strax därefter var alla biljetter slutsålda. Helt sinnessjukt vilket tryck och vilken hype!

Nu är jag glad och ser fram emot att börja lyssna på Håkan Hellström igen. Så pass glad att jag gjorde en spellista med Håkan-favoriter som jag ska ha i lurarna under höstens lugna mysiga löprundor genom Göteborg. Och den skall såklart invigas redan imorgon under loppet Alla för alla!

Här finns den, ”Spring med Håkan” för den som också gillar honom. 1 underbar timme och 23 härliga minuter. Lugna, sköna rundor i höstluften som sagt – där kommer den vara perfekt.

IMG_1692

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  17 oktober, 2015 at 22:11

  Du FATTAR inte hur avis jag är!! Lyllos! Det är lite annat än när han spelade i gropen i Leksand typ 2001:-D

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 oktober, 2015 at 15:33

   Jag tänkte på det häromdagen, när blev han sååååå stooooooor? Jag minns också en spelning typ 2001, i Luleå på en liten utescen mitt i vintern under någon liten larvig festival som kallades ”Snöröj”, haha 😀 Ska bli så himla kul att se honom på Ullevi, missade ju förra gången och det känns gott att äntligen kunna börja lyssna på hans musik igen 🙂

 • Reply
  Saras träningsblogg
  17 oktober, 2015 at 22:13

  Precis samma för oss. Vi kom till betala flera gpnger men då hoppade sidan ur och man fick börja om. Men tillslut gick det !! Wuhuu!!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 oktober, 2015 at 15:34

   Så frustrerande! Men sån jäkla tur att man fick biljetter till slut! Wiiiii!

 • Reply
  Min bästa musik att träna till - Träningsblogga
  17 mars, 2016 at 16:57

  […] sinnesstämning. När 2015 var slut listade jag årets bästa springlåtar, och när jag lyckades få biljetter till Håkan Hellström på Ullevi firades det såklart med en ny springmusiklista med det genomtänkta namnet […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: