Sammanfattning

Och det var en fin vecka

DCIM132GOPRO

Idag sprang jag ett 5 km-lopp som fick bli veckans sista träningspass (race report kommer såklart!) och jag kan således sammanfatta vecka 42.

Planen var att öka på löpningen lite genom att springa kort men ofta. Det har jag lyckats ganska bra med, tycker jag. Totalt blev det 27 km spring, fördelat på pass på max 6 km, vilket ju betyder att jag rört mig ganska många gånger denna vecka. Är galet nöjd med det, och hoppas det kan hålla i sig och att varje pass på sikt kan börja bli lite längre också. Vill ändå skynda relativt långsamt så jag inte lyckas skada något igen.

Nåväl, jag ger er veckan som gick:

Mån: Flamenco
Tis: Löpning 6 km
Ons: Löpning 5 km
Tors: Löpning 11 km fördelat på två pass
Fre, lör: Vila
Sön: Löpning 5 km (Loppet ”Alla för alla”)

DCIM132GOPRO

Veckan som kommer tar jag som den kommer, helt enkelt. Det är lite den filosofin jag tänker med träningen nu. Ingen press och stress, springa för att det är kul, och så klämma in lite styrketräning däremellan. Det som dock är planerat inför veckan är som vanligt flamenco imorgon, och på torsdag har jag bokat ett pass med min pt.

Sammanfattningsvis; vecka 42 var en bra vecka! Är du nöjd med din vecka 42? 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Cecilia
    18 oktober, 2015 at 16:37

    Det låter som en bra vecka 🙂 Jag är super nöjd med min med. Trots att jag är lite snorig så blev det träning 5 dagar och vila två 🙂

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: