Allt och inget

Från frustration till lycka, sedan till sorg och smärta

Det här med att träna med en PT alltså, vilken grej det är!

Jag åkte till gymmet efter jobbet, sprang ut lite frustrationer på löpbandet och sedan rev jag av ett pass med stans bästa personliga tränare. Som vanligt kände jag mig svag, men det är ju inte så konstigt eftersom jag bara tränar löpning. Nu har jag lovat att jag ska köra minst ett styrkepass innan jag träffar henne igen nästa vecka.

blogg23

Alla pass jag har kört med henne har varit tuffa, men det här kändes lite extra. Idag testade vi dessutom box jumps, och det var ju cirka hur läskigt som helst. Ni vet, när man hoppar upp på en låda? Det ser hur enkelt ut som helst, men av någon anledning blev jag livrädd när jag skulle testa själv. Lyckades dock till slut, så nu gäller det bara att slipa på tekniken så ska nog det också gå bra.

Som vanligt gick jag därifrån med skakiga armar och ben, mycket nöjd med träningen! Nu måste jag bara bli bättre på att fixa några pass själv då och då också, som sagt.

IMG_1881

Så pass slut!

När jag kom hem var jag på skitbra humör. Frustrationerna var borttränade, men så slog jag på teven och fick höra om ett fucking vansinnesdåd som tagit liv på en skola. I Sverige! Bröt såklart ihop och nu känns livet skit. Det känns helt fruktansvärt och jag vet inte var jag ska börja sortera tankarna.

Innan sommaren hade vi en krishanteringskurs på jobbet, där vi pratade om vad som skulle hända om det otänkbara skulle inträffa. Vi kände stundens allvar, men nog kändes det ändå långt bort. Det är ju sånt där som händer i USA pga deras sinnessjuka vapenlagar. Inte här, inte i Sverige. Men nu hände det. Några mil härifrån. Helt ofattbart. Vet inte vart jag ska ta vägen med mina tankar.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  22 oktober, 2015 at 18:55

  Känner precis som du. Är så himla ledsen över världen just nu 🙁

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 oktober, 2015 at 11:20

   Ja, så bedrövligt allt är alltså 🙁
   Och idag ny skolskjutning i USA.

 • Reply
  hopihopi
  22 oktober, 2015 at 19:00

  Alltså det är så hemskt det där! Vi har ju haft ett par skolskjutningar i Finland, bl.a 2007 och 2008 och det är bara näe… Ofattbart! Nu jobbar jag ju inte ens på en skola så det känns ju inte på det sättet ”det kunde ha varit jag”, men usch! Ryser av obehag!

 • Reply
  Rund är också en form!
  22 oktober, 2015 at 20:05

  Helt sjukt att det har hänt i Sverige liksom…! 🙁
  Verkligen tragiskt. 🙁

 • Reply
  marinaefbg
  22 oktober, 2015 at 22:06

  Världen krymper, det finns inget ”det händer inte här” för här är där och där är här. Vi är världen.

  (och JA varför är boxjumps så mentalt utmanande? jag står fortfarande ibland och liksom bara gungar och lyckas inte förmedla signalerna mellan hjärnan och musklerna! det är ju lite knas när jag har som spänstmål att kunna hoppa upp på den högsta lådan… )

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 oktober, 2015 at 11:24

   Ja, så är det verkligen. Och så blir det ännu mer när det händer så sjukt nära.

 • Reply
  Frida Matsdotter
  23 oktober, 2015 at 08:43

  Ja det är helt ofattbart =/ det blir så påtagligt när det hände rså nära en..

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: