Löpning

Att tänka på annat än all djävulskap

IMG_1934

Fruktansvärd natt. Hemsk huvudvärk på morgonen. Diskussioner med elever om Trollhättan. Viktiga, men så sjukt att man ska behöva ha dem. Inte så mycket #friyay över denna dag med andra ord. Men jag var fast besluten om att transportspringa hem, och alla vet ju att löpning i höstsol brukar pigga upp åtminstone litegrann. Det gjorde den även idag. Stunden då jag är ute och springer är ren terapi och jag kan inte låta bli att må lite bra när jag är ute i allt det där fina.

blogg24

Det är tur att jag har bestämt att det är okej att stanna under rundorna, för idag gjorde jag det nästan hela tiden. Solen sken och jag insåg att den snart kommer sluta med det. Snart kommer det vara mörkaste vinter, så nu gäller det att passa på att ta vara på den där solen. Och det fina. Så jag stannade och tog bilder stup i kvarten. Fotade nästan mer än jag sprang. Lite svårt att komma in i flytet då. Men det var okej idag, tyckte jag. Jag behövde bara få vara ute och tänka på annat än all djävulskap här i världen.

IMG_1942 DCIM132GOPRO IMG_1935 IMG_1940

Denna helg ska jag bara mysa. Ikväll gör jag ingenting. Imorgon äter jag middag hos en vän. Klämmer in ett träningspass eller två. Det kommer bli en perfekt helg. Jag behöver lugn och sovmorgnar.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  23 oktober, 2015 at 19:42

  Underbara bilder! Förstår att du måste stanna och titta lite när naturen bjuder på sånt fredagsfint! Skönt att få vädra ut lite av eländet som torsdagen bjöd på. Ofattbart är bara förnamnet!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 oktober, 2015 at 09:41

   Ja fredagsfin natur var precis vad jag behövde! Man blir liksom aldrig besviken när man är ute och har det gott i löpspåret. Märkligt det där 😀

 • Reply
  Linnéa Siljesvärd
  23 oktober, 2015 at 21:06

  Så fina bilder, verkligen en fröjd för ögat. Behövs nu när världen känns så svart.

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  24 oktober, 2015 at 09:45

  Mitt hemma! Härlanda tjärn, Skatås… Åhh, vad fint det är nu på hösten! // N.Ostalgisk

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 oktober, 2015 at 12:57

   Jamen visst är det!! Hoppas på några fler fina dagar nu så jag kan få njuta av detta fina lite mer innan vintern kommer!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: