Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Dagens bekännelse

Hej Bullen! Jag har ett problem! Jag är träningsplaggsshopaholic.

Alltså på riktigt. Jag börjar nästan bli orolig för mig själv. Det har aldrig hänt att jag inte har kunnat rättfärdiga ett köp av ett par nya träningstajts till exempel. En gång gjorde jag en garderobsrensning och fick en chock. Då införde jag tajtsinköpsförbud. Det höll ju inte jättelänge, om man säger så.

Ikväll hade jag flamencoträning. Skulle jobba ganska sent, så jag bestämde mig för att åka direkt från jobbet till träningen utan att passera hemmet. En miss i planeringen gjorde dock att jag hade ungefär en timme att fördriva på stan, och vad gör jag då? Går in i Nordstan och tänker att vadå, ett litet besök på Stadium och kanske Intersport kan väl inte skada? Jag har ju lite karaktär i alla fall och kan stå emot. Titta lite måste man ju få. Kommer såklart ut från Intersport med ett par nya tajts och en tröja. Behövde ju dem! Alltså nu när jag ska gymma massa behöver jag ju ett par snygga innetajts. Båda plaggen var i alla fall på rea, så det är ju alltid något…

blogg25

Det går sådär att börja spara pengar inför vårens NYC-resa, som ni märker… Alltså jag skäms.

Efter denna impulsshopping fick jag en smutt dåligt samvete och åkte direkt till danslokalen för att sitta och fördriva tid där istället, med ett nummer av Runners World. Det får nog bli till att göra så i fortsättningen istället. Måste hålla mig från stan. Kan uppenbarligen inte hantera köpcentrum.

IMG_1999

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Ida
  26 oktober, 2015 at 22:04

  Men de var ju snygga 🙂 🙂 🙂

 • Reply
  Helena Enqvist
  26 oktober, 2015 at 22:10

  Inte kan man väl få för mkt träningskläder? Är de på rea så räknas det inte. Känner inte alls igen mig…eller kanske för väl. Jag köper cykelkläder utan att blinka, för det är bra med många byxor..och tröjor. Vanliga kläder däremot är inte lika kul;-)

 • Reply
  Reach Your Goal
  26 oktober, 2015 at 22:34

  Hög igenkänningsfaktor, spenderade några timmar i ett köpcentrum igår, valde att inte gå in i någon sportbutik eller klädaffär där jag vet att det säljs träningskläder, kan helt enkelt inte kontrollera mig :O haha sjukt när jag skriver det, men samtidigt helt logiskt 😛

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  26 oktober, 2015 at 23:15

  Äsch, inte har du problem. Det ÄR ju kul med nya träningskläder 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 oktober, 2015 at 12:04

   Ja jag vet… Alldeles för kul! Men nu ska jag försöka detoxa mig ifrån det litegrann…. 😉

 • Reply
  Fredric
  27 oktober, 2015 at 06:28

  Intersport är bäst, har alltid varit, är och kommer alltid vara 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 oktober, 2015 at 12:04

   Hear hear!
   Fast jag gillar Stadium också. Och typ alla andra sportbutiker. 😀

 • Reply
  Karin B
  27 oktober, 2015 at 08:11

  Ett sådant trevligt problem tycker jag! Vilken underbar blogg du har.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: