Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

En bättre slags goodiebag

Du kanske minns att jag var på ett löparkonvent för några helger sedan? Om inte så kan du påminna dig här.

Det var ingen dålig goodiebag man fick på The Runner’s Convention. Nej, man fick nämligen prova ut ett par löparskor från Salming. Vaaaa!? säger ni, men jag lovar att det är sant!

Jag fastnade för modellen Race 21, så lätt och skönt satt den på foten. Nackdelen var att den var rosa… Vilket jag bara nämnde i förbifarten utan tanke på att de kunde ge mig en annan färg. Nu tyckte jag i och för sig att den rosa skon var ganska fin, men av ren grinig princip vill jag inte ha fler rosa löparskor… Så slängde de ur sig att fjolårets färg nog finns på lager.

Förra veckan kom skorna hem, och de är lika sköna som jag minns dem från konventet. Jag var i stort behov av ett par bra skor att ha på gymmet, och dessa är redan invigda där. De kommer således inte att användas främst för löpning, men jag har provsprungit dem på löpband och de var lika sköna där också.

SONY DSC DSC05545 SONY DSC DSC05562

Lite kul att testa ett nytt märke på skor, och helt gratis dessutom (eller nåja, jag betalade ju för konventet). Salming har jag aldrig ens testat i butik, men dessa är jag redan jättenöjd med.

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  26 oktober, 2015 at 13:39

  Det var ju verkligen en bra grej att få i en goodiebag! Har sneglat lite på Salming men inte testat än.

 • Reply
  hejaerika
  26 oktober, 2015 at 17:28

  Håller med dig om att tröttna på rosa skor 😉 Dom här ser ju superfina ut. Kul att testa nya märken 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 oktober, 2015 at 22:00

   Alltså jag tycker egentligen att rosa är fint, men det kan ju bli för mycket och stå en upp i halsen har jag märkt 😀

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 oktober, 2015 at 19:33

  Men varför gick inte jag på det?! 😮 😉
  Har ett par lila-gröna salming Xplore! Magiska på foten! Men samma där. Väldigt lätta så jag vågar inte springa jättemycket i dem. Några km här och där har det blivit.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: