Löpning Lopp

Springa eller inte springa? Det är frågan.

Ja, jag var ju dödens less på att springa lopp och bestämde att denna tävlingssäsong tog slut så fort jag hade sprungit förra helgens Alla för alla. En sådan befrielse! Inga fler lopp! Bara springa för springandets skull!

Men så är jag ju inte som alla andra, och funderar nu på om jag inte ska springa Finalloppet till helgen ändå? Ett sista lopp innan vintern… Vore inte det trevligt?

Finalloppet springs i Skatås här i Göteborg, dvs. ingen asfalt så långt ögat kan nå. Det finns olika distanser; 5, 10 och 19 km. För min del lutar det såklart åt 10 km. Jag sprang 5 km för två år sedan, och är sugen på att testa detta lopp en gång till. Jag känner mig i och för sig inte i min bästa löpform just nu, men klart är att jag ändå är sugen.

Nåja, anmälan är ändå stängd nu, så blir det att springa så får jag anmäla mig på plats på lördag. Massa tid att fundera på detta alltså, och så kan jag ju invänta väderprognoser och känna efter hur formen känns på lördag… Inte så tokigt det där med efteranmälan ändå!

Och jag kan ju säga så här, efter att ha läst Erikas inlägg om loppsäsongen är jag inte direkt mindre sugen…

En annan gång i Skatås.

En annan gång i Skatås.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  27 oktober, 2015 at 14:29

  Jaaa! Spring! Så ses vi där!! ?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 oktober, 2015 at 17:12

   Jaaa alltså, det är ju inte utan att jag är jäkligt sugen alltså!
   Får nog ta en runda imorgon eller så, och se hur formen känns 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 oktober, 2015 at 19:36

  Ev. att vi ses där. Har inte heller anmält mig, men har funderat på det och kanske att jag efteranmäler mig.
  Tänker som dig. 10:an känns rätt ”naturlig”, men har inte sprungit ett 5 km lopp på…. evigheter?! Kanske borde…. 🙂

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   28 oktober, 2015 at 11:01

   Ja alltså jag är bra sugen jag! Men jag är lite osäker på min löpform… Men det vore ju kul! Ska ta en runda idag eller imorgon och se hur det känns… Det verkar som att det kan bli helt okej väder på lördag också!

   • Reply
    Rund är också en form!
    28 oktober, 2015 at 11:04

    Nu ska jag låta klyschig; spring utan krav. För att det är kul? ❤️ 😉

    • Reply
     Träningsblogga - Ida
     28 oktober, 2015 at 11:05

     Hehe, jamen det är lite så jag tänker faktiskt. Det där med kraven lade jag ner för flera lopp sedan när jag märkte att jag inte hade något pers i kroppen denna säsongen 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: