Löpning

En liten lördagssväng är bra för humöret

IMG_2188

Jag borde verkligen vara utomhus mer. Det är ju då jag mår som bäst, märker jag. Framförallt nu på hösten. Jag ska väl inte börja gnälla igen om att det är så mörkt, eller vänta, gjorde jag det nu? Jag känner mig lite höstdeppig, men träningen hjälper. Verkligen! Även att vara på gymmet hjälper, trots att det inte är utomhus. Träning är bra, helt enkelt.

Hursomhelst. Jag tog en kort löprunda idag innan jag bänkade mig framför teven för att se avgörandet i årets allsvenska. Det sket sig för Göteborg, men den korta korta löprundan var i alla fall uppfriskande och välbehövlig.

DCIM132GOPRO DCIM132GOPRO

Det var absolut inget tryck i benen idag, och flåset kändes inte heller särskilt bra. Men det var gott att vara ute i alla fall, och dagsformen är ju inte alltid på topp. Häromdagen hade jag en lätt runda, idag en mindre lätt. Det är som det brukar vara. Har tränat ganska mycket i veckan också, så jag är inte alltför förvånad över att kroppen var lite trött.

IMG_2200 DCIM132GOPRO

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  minatraningstajts
  31 oktober, 2015 at 23:14

  Håller helt och hållet med Ida. Tog också en lördagsrunda i dag, men nu har jag så ont i benen att i morgon lär bli stillsam! haha. happy lördagskväll!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  1 november, 2015 at 06:55

  Ute är bra! Och enda sättet för mig att överleva utomhus så här års är att springa. Det är enda gången jag håller värmen! Finns inga varma kläder i världen som värmer lika bra som löparmotorn därinne! Gaah, nu blev jag springsugen fast mina sargade tår tycker nog att soffan är bättre just idag!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 november, 2015 at 16:09

   Hehe, med tanke på att du sprang 50 km igår är väl en vilodag på sin plats! 😀

 • Reply
  Fredric
  1 november, 2015 at 08:58

  Hösten är ju bästa årstiden vet väl hela folkmassan 😉 Testa att träna något varje dag, även om det bara är tio minuter, så blir alla gånger lätta. Och vad är en Tv för något? Har inte haft någon på 15 år 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 november, 2015 at 16:10

   Det är något att fundera på, fast jag är ändå rätt nöjd med mitt träningsupplägg. Tycker det är skönt med vilodagar då och då 🙂

 • Reply
  Novemberfokus – Träningsblogga
  2 november, 2015 at 05:31

  […] Lite så här tänker jag: velar jag mellan huruvida jag ska ta en löprunda eller ett styrkepass, då ska jag välja styrkepasset, hur gärna jag än hellre egentligen vill ut och springa. Alternativt så kombinerar jag de två, till exempel genom att transportspringa till gymmet. Givetvis kommer jag inte att lägga av med att springa helt och hållet, jag älskar ju att springa, men i november blir det inget fokus på att bli snabbare eller att springa långt. Några njutrundor/återhämtningspass emellanåt ska jag väl dock kunna tillåta mig själv. Löpningen måste jag ju ha kvar för det där med att ta mig ut i friska luften.  […]

 • Reply
  Mari
  3 november, 2015 at 17:26

  Härligt =) Fint jobbat.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: