Sammanfattning

Den stora sammanfattningen

Söndag och 1 november idag. Det finns mycket man kan sammanfatta; dagens träning, veckans träning och månadens. Så, let’s!

Dagens träning var tillsammans med min PT som lär mig så sjukt mycket varje gång. Även om jag blir starkare i lite långsammare tempo än jag skulle önska, så märker jag i alla fall att det går framåt och det känns ju sjukt positivt. Idag körde vi t.ex. 15 st pull-ups, visserligen med gummiband, men ändå. 15 st! Första gången hon tyckte vi skulle testa på det skrattade jag.

blogg27

Veckans träning är jag sjukt nöjd med! Var visserligen ledig flera dagar och då är det ju lättare att ta sig ut och iväg, så det blir nog svårt att hålla i detta tempo, men denna vecka får jag vara nöjd. Det blev bara en enda vilodag. Sedan var väl inte alla träningspass sjukt intensiva, men det var riktigt gott att komma iväg på träning alla dagar utom en.

Det blev en salig blandning av flamenco, styrketräning och löpning. Precis så vill jag att alla mina veckor ska vara!

Månaden som gick var verkligen inte lika intensiv som september, men desto skönare – nu känner jag att jag har kommit in i ett bra flyt med träningen. Jag har tränat några gånger med PT och vågar mig sakta men säkert ut i gymmet på egen hand, även om jag fortfarande känner mig lite vilsen där. Jag trodde att jag skulle komma igång med yogan i oktober, men det sket sig med det. Inte första gången jag inte lyckades med det direkt! Men det kommer ju fler månader och fler yogatillfällen.

Jag sprang också två lopp i oktober; Running Lights och Alla för alla. Med det är loppsäsongen 2015 avslutad, och en summering av den kommer till veckan.

IMG_1714

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Märta
  1 november, 2015 at 19:11

  Att komma iväg på träning sex dagar i veckan låter hur kul som helst, då spelar den ingen roll att alla pass inte är särskilt intensiva. Det är nog till och med bra att några är lite lugnare om de är så många 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 november, 2015 at 20:46

   Ja, det har du rätt i! 🙂
   Tyvärr hinner jag inte med så många pass en vanlig vecka (nu hade jag lite höstlov), så inga behov av lugnare pass framöver 😉

   • Reply
    Märta
    1 november, 2015 at 21:36

    Nej det är inte ofta man har tid med så många vanliga jobbveckor :-S

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: