Mat och dryck och annat gott

Lycka på flaska

En dag när jag var in till ICA-butiken bredvid mitt jobb hittade jag råsaft från Loviseberg. De såg så inbjudande ut att jag inte kunde låta bli att köpa två stycken. Den ena med apelsin, ingefära och kiwi, och den andra med rödbeta, ingefära, äpple, citron och apelsin.

DSC05490

Alltså jag dör så goda!

Okej, det är kanske lite saftigt (hehe) att lägga 36 spänn på en liter juice, men jag är så frälst. Och man behöver ju inte dricka av den varje gång man blir törstig, men lite råsaft till frukosten, yummy!

Nu är mitt största problem att den inte finns på min ICA-butik, så vad gör jag när jag byter jobb i december? Jag kan ju liksom inte åka till Partille bara för att köpa juice. Kanske måste köpa en sådan där råsaftcentrifug som var trendigt för ett tag sedan.

DSC05487 DSC05494 DSC05493

1

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  4 november, 2015 at 12:49

  Mmm, låter ju drömmig! Jag funderar också på en råsaftcentrifug så här hundra år efter alla andra 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 november, 2015 at 20:33

   Men det är bra att vara lite efter, då kanske man kan hitta en på rea typ? 🙂

 • Reply
  Kari
  4 november, 2015 at 13:16

  Testa den med apelsin, ananas och mynta. Jag dör lite grann varje gång jag åker i från Sverige och inte kommer att kunna dricka den på flera veckor.

 • Reply
  Recept på supersnabba bananpannkakor - Träningsblogga
  17 november, 2015 at 17:52

  […] med skivad banan och Polarnattens superbär hela vägen från Norrbotten, och ett glas av Lovisebergs råsaft med smak av spenat, äpple, ananas och […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: