Annan träning än löpning Styrketräning

Tiden är kommen…

… för halvsuddiga selfies från gymtoaletter!

Jo, för med mörkret kom novemberfokus styrka och tiden för GoPro-bilder från solljusiga löpturer verkar vara förbi. Men toalettporträtt har också sin charm, bestämde jag!

blogg28

Jag saknar dock redan att kunna ta en löprunda medan det ljust, samtidigt som jag älskar att jag har börjat hitta tillbaka till Sats mer och mer. Löpningen får helt enkelt bli en helgaktivitet, då jag kan ta mig ut medan det fortfarande är ljust ute. Nu är jag bara skitglad att jag börjar komma in i rutinen att åka och träna efter jobbet, det har ju varit lite sisådär med det.

Både igår och idag körde jag Bodypump, och nu är jag påmind om att jag faktiskt tycker att det är ganska skönt. Gillar det där att man kör igenom hela kroppen på en timme, och eftersom det är så pass kort tid med fokus på varje del av kroppen gäller det ändå att man satsar och kör hårt hela tiden. Det känns helt enkelt riktigt jäkla bra efter ett sådant pass.

I och med dagens pass har jag redan avklarat målet med tre styrkepass på en vecka. Imorgon ska jag ha en vilodag, alternativt köra Yoga for Athletes och till helgen blir det en löprunda. Så jäkla gött att vara igång ordentligt nu! Motivationen är på topp.

IMG_2437

Älskar för övrigt mina nya Salming-skor, de är perfekta för gymmet! 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Hanna
  5 november, 2015 at 21:09

  Vad härligt att vara igång ordentligt!

 • Reply
  Mari
  6 november, 2015 at 09:15

  Vad skönt Ida 🙂 heja dig.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: