Mat och dryck och annat gott

Vegetariska veckan – redan torsdag!

Vegetariska veckan fortskrider, och jag kan erkänna att jag bävade lite för torsdagslunchen. Det utlovades ”Kål- och quornpudding” i skolmatsalen, och Tikka Masalan såg lite mer inbjudande ut… Men skenet bedrar och puddingen var trots sin lite färglösa touch ganska god.

IMG_2433

Jag är för övrigt helt såld på konceptet vegetarisk vecka, faktiskt så pass att jag börjar fundera om jag inte ska dra ut på det lite längre… Vegetarisk månad? Vegetarisk november, det vore väl något?

Jag mår i alla fall riktigt bra av maten jag äter denna vecka. Jag blir mätt av varje måltid, jag orkar träna och jag blir inte så där äckligt däst som jag ofta blir efter maten i vanliga fall. Plus: äta vegetariskt = bra för miljön! Hittar så många wins med detta alltså.

(Till middag blev det för övrigt resterna från igår, och det var lika gott idag och satt som en smäck efter ett styrkepass!)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Gabriella
    6 november, 2015 at 11:21

    Ja veggomat kan ju vara så fantastiskt god! 🙂

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: