Länkkärlek Sammanfattning

Veckan som gick, veckan som kom, och så några länktips

Veckan som gick var ganska bra ur träningssynpunkt. Klämde till med tre styrkepass, en flamencoträning, en powerwalk och en mils löpning. Det är långt ifrån alla veckor jag lyckas få till så pass mycket, så man får vara nöjd!

Denna vecka är planen: 

Mån: Flamenco
Tis: Vila
Ons: Styrketräning med PT
Tors: BodyPump
Fre: Vila eller något mindre högintensivt, typ Yoga eller BodyBalance.
Lör/Sön: Löpning. Kanske ett styrkepass också.

Ganska likt förra veckan alltså. Hittade ett bra flyt i träningen då, så fortsätter nog med samma upplägg ett tag. Och fokus på styrka fortfarande, förstås.

SONY DSC

Och så avslutar vi detta inlägg med lite länkkärlek, tycker jag. Mer länkkärlek åt folket! 
Idag tycker jag att att ni ska klicka er in till följande personer, och läsa om följande: 

Anna funderar över varifrån instagramgillarna kommer. Jag vet inte riktigt heller, men det är ganska kul när de kommer. Vad gäller sociala medier är Instagram min favorit just nu, älskar hur man får instant inspiration bara genom att öppna appen. Du kan för övrigt få följa mig där om du inte redan gör det. Och Annas instagramkonto hittar du här.

Linnéa har varit ute och sprungit, och trots dum gubbe med hund lät det rätt skönt. Det är ju ingen hemlighet direkt att jag går igång på blogginlägg om löpning. Läser du några bra bloggar med mycket löpningsfokus förresten? Tipsa gärna! Jag kan i min tur alltså tipsa om Linnéa.

Johanna tipsar om olika sätt att göra armhävningar, och jag blir lite styrkesugen. Har en stor hatkärlek för just armhävningar som jag nuförtiden föredrar att göra mot en bänk av något slag. Men jag känner mig så svag varje gång jag kör; ett tydligt tecken på att jag måste fortsätta med det.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  9 november, 2015 at 20:38

  Flamenco ser så kul ut! Det skulle jag vilja testa! Bra tränat ?

 • Reply
  Linnea
  9 november, 2015 at 23:28

  Åh tack för länken! ❤️❤️❤️

 • Reply
  Johanna Cook
  10 november, 2015 at 07:57

  Vilken härlig plan för veckan 🙂
  Tack för länkkärlek!!

 • Reply
  Fröken M
  10 november, 2015 at 08:43

  Bra där ! Jag önskar verkligen att jag fick tummen ur och kunde komma igång med träningen igen !!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   11 november, 2015 at 16:38

   Du får säkert ur den! Mitt bästa tips är att följa träningsinpo på instagram, då går det inte att motstå! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: