Styrketräning

Veckans styrketräning med PT

Det var inte förrän igår jag klämde till med veckans första träningspass. Det som stod på agendan var ett pass med min PT (bästa investeringen ever).

Mitt nuvarande schema tillåter mig att åka lite tidigare från jobbet vissa onsdagar, så jag var där så där mitt på dagen. Så himla perfekt för då är det lite mindre folk i gymmet, och sådant gillar jag. Sedan var det ju inte helt fel att vara hemma redan klockan 16 efter att ha både tränat och handlat. Bra grej!

Som vanligt var det ett riktigt tufft pass, vi kör bara 30 minuter så det blir rätt så intensivt och pang på. Denna gång blev det mycket fokus på överkropp och bål, och det är ju precis vad jag behöver. Det börjar bli mer och mer tydligt vilka områden jag behöver stärka upp, och det är så skönt att få hjälp med det.

kettlebell

Jomen, det här med 30 minuter… Alltså shit, jag blir aldrig så slut när jag tränar ensam eller tränar pass eller så. Jag är alldeles för lat av mig, så det är verkligen perfekt att ha någon där som pushar på. Förstår liksom inte hur man kan bli så slut efter bara en halvtimme, men det passar mig perfekt. Men det är klart, man hinner ju inte vila så mycket mellan de olika övningarna, så det är klart man blir slut. Och det går ju framåt, jag blir starkare och tekniken förbättras litegrann från gång till gång.

Vi kör igen nästa onsdag, och jag räknar med att ha hunnit med åtminstone ett par styrkepass själv innan det.

gymselfieSlut som artist, men glad! Jag lyckas bara ta ut mig totalt på egen hand när jag springer, så det är skönt att få hjälp med det i gymmet. Lat som jag är… Älskar för övrigt gymmets lilla selfierum, som jag kallar det. 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  12 november, 2015 at 09:46

  Så avis på detta, skräckblandat avis 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 november, 2015 at 20:55

   Haha, förstår precis hur du tänker… Om jag inte hade blivit ”påtvingad” två gratispass med PT hade jag nog inte vågat mig på det alls 😀

 • Reply
  Lina
  12 november, 2015 at 16:03

  Håller med föregående talare om att det är lite skräckblandat avis. Men det vore roligt att testa någon gång och det ligger definitivt utanför min comfortzone 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 november, 2015 at 20:56

   Utanför min comfortzone också! Fast efter att ha kört några gånger känns det riktigt, riktigt bra!

 • Reply
  Mari
  12 november, 2015 at 17:44

  =) Kul med PT.

 • Reply
  Anna (orka mera)
  12 november, 2015 at 18:59

  Jag hade också behövt en PT vad gäller styrkebiten. Hade varit grymt kul. Det får bli ett julklappstips till släkten….

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 november, 2015 at 20:57

   Alltså det är verkligen så bra! Precis vad jag behövde för att komma igång med styrkan. Nu jäklar! 😀
   Skriv genast upp på tomteönskelistan!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: