Länkkärlek

Länktips och norrsken

Jag antar att alla kramade lite extra på sina nära och kära igår efter attentaten i Paris. Det var bra gjort av er! För mig blev det en påminnelse om hur skört livet är, och på köpet fick jag enorm hemlängtan till Luleå. Längtar vansinnigt mycket till jul nu, då jag får vara ledig så pass länge att jag hinner åka upp till mitt hem-hem ett par veckor.

Idag är det söndag och planen för dagen är: 

 1. Äta frukost i sängen och läsa igenom internet en sväng (jobbar på det nu).
 2. Ta en löprunda.
 3. Tvätta kläder.

Punkt ett är jättemysig och punkt två ser jag också fram emot. Punkt tre är väl bra, för det är ju alltid trevligt med rena kläder. Då jag just nu jobbar med punkt ett tänkte jag att jag ska passa på att tipsa om några bra grejer jag har läst på internet den senaste tiden.

SONY DSC

Mia har varit och lekt på löparbanan. Blir alltid så sugen på att ge mig ut och springa när jag läser hennes blogg. Tur att jag ska ut och springa idag! Fast det blir nog inte på löparbana. Eller? Kanske.

Beata skrev ett fint inlägg om när världar krockar, när hon själv vaknar upp till en fixardag och andra vaknar upp till nyheten om att en älskad inte finns kvar.

Lina har slutat snusa. Själv slutade jag för fyra år sedan, och det är ju inte lätt direkt. Ge henne lite pepp!

Anna skriver om att våga vägra vintervila. Jag vet att det är många som slutar springa på vintern, och det känns ju helt vansinnigt. Shit vad jobbigt att börja om med löpträningen varje vår. Tillbaka på ruta ett.

Har du läst något bra på internet den senaste tiden? Tipsa gärna! 

Och på tal om hemlängtan och jul och hem-hem och bra saker på nätet; jag såg en så fin timelapsevideo med norrsken över Luleå. Jag bara måste dela den med er. Ha en fin söndag!

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  15 november, 2015 at 15:06

  Förstår att du längtar hem i sådana här tider. Inte tänkt på att flytta hem igen?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   15 november, 2015 at 19:07

   Det tänker jag på då och då, men landar alltid i att jag trivs rätt bra här ändå. (Oj, se hur jag rimmar!) 🙂

   • Reply
    Mari
    16 november, 2015 at 08:22

    Sv. Förstår, känner igen det där tankarna.

 • Reply
  Fredric
  15 november, 2015 at 18:15

  Nej livet kan man sannerligen inte ta för givet, finns så många faror. Lästips: livsmedelsverkets hemsida, http://www.livsmedelsverket.se/. En sida jag surfar in på ganska ofta och läser om matens innehåll (livsmedelsdatabasen, mm.). NNR 2012 finns där också.

 • Reply
  Camilla Lind
  15 november, 2015 at 20:16

  Mitt första år som löpare tog jag vintervila och det var helt hemskt när jag skulle igång igen! Sen dess blir det iaf 1-2 pass i veckan för att hålla igång. Blir ju en del annat tränat men ändå skönt att inte släppa löpningen helt.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   15 november, 2015 at 21:57

   Ja fy, det kan jag tänka mig!
   Nu blir det ju kanske inte direkt fullt fokus på löpning under vintern för min del heller, men som du skriver 1-2 pass i alla fall för att hålla igång. Så himla jobbigt att starta från ruta ett annars 🙂

 • Reply
  Lina
  16 november, 2015 at 14:00

  Tack för länkkärlek!! Jag kämpar vidare!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: