Allt och inget

Man kan alltid se tidsbristen som återhämtning

Det gäller att inte stressa upp sig när man inte hinner träna. Precis som jag hade förutspått så är det lite extra svårt att klämma in träning denna vecka. Diverse kvällsaktiviteter i samband med extra mycket på jobbet (betygssättningstider, samt knyta ihop säcken pga ska snart byta jobb) blir extra långa arbetsdagar, så jaaa… svårt. Och då kanske ni tänker som Malin kommenterade ett inlägg nyligen: ”Kvällsaktiviteter = morgonträning?” Haha, nej, någon gräns får man ju ändå dra!

Igår t.ex. hann jag vara hemma i tio minuter efter jobbet innan jag skulle iväg på nästa aktivitet, som var en hockeymatch i Scandinavium (Luleå vann tyvärr inte). Alltså det är ju inte så att jag klagar på att jag gör saker på kvällarna, för alla grejer jag gör är ju för mitt eget höga nöjes skull.

FullSizeRender IMG_3090 IMG_3092

Men hörni! Nu tänker jag så här: det är BRA med viloperioder ibland. Ett par återhämtningsveckor har INGEN dött av. Framförallt INTE en vanlig, glad motionär som alltså INTE är elitidrottare. Man måste ju också så att säga live a little!

Kvällens nöje är julstämning deluxe i form av julkonsert med Peter Jöback, som jag hipp som happ fick fribiljetter till pga att jag har blogg. På premiärkvällen och allt. Stort! Kände mig nästan lite proffsbloggig.

Hur är din vecka än så länge? Typiskt grå novembervecka, eller förgyller du tillvaron på något vis? 

 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mia
  25 november, 2015 at 13:02

  Vecka är så full att jag får träna effektivt och skala bort massor. På gott och ont. När det blir för mycket på agendan så önskar jag mig bara lugna hemmakvällar och tvärtom såklart när det blir för mycket lugn tid 🙂

 • Reply
  Anna (orka mera)
  25 november, 2015 at 13:28

  Lite vila har ingen dött av! Och det låter ju som du har massa annat kul på agendan. Även om jag inte riktigt kan förlika mig med att jul-grejerna börjar redan. Jag har ju inte kommit längre än september rent mentalt… shit vad tiden går fort!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 november, 2015 at 17:02

   Jag förstår känslan! Tänk, om en månad är julafton redan över och förbi! Whaaaat!?

 • Reply
  Katrin
  25 november, 2015 at 20:46

  Skönt inlägg!! Veckan är bra, om än lugn på aktivitetsfronten men det blir så ibland.

 • Reply
  Victoria
  26 november, 2015 at 20:52

  Har också en fullspäckad vecka med konferenser, julbord och utbildning och det gäller veklingen att inte stressa upp sig för utebliven träning.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 november, 2015 at 22:23

   Ja eller hur… Är just hemkommen från kvällens aktivitet, och nu är det redan torsdag kväll och jag har fortfarande inte hunnit träna något i veckan! Är egentligen inte så stressad över det, men jag hoppas att jag kan få till ett pass imorgon iaf 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: