Allt och inget

Lördagstankar och dagens ungdom och tårarna sprutar

* Vaknade klockan 10.30. Då hade jag sovit i tolv timmar. Har nämligen för mig att jag somnade innan jag hörde vem som åkte ur Idol. Ett tydligt tecken ändå på att tröttheten och utmattningen jag känt av i veckan nog inte var inbillning. Tolv timmar liksom! Har för övrigt inte tagit reda på vem som åkte ur Idol än, antar att jag inte bryr mig så mycket som jag trodde.

* Jag hade tänkt vakna pigg och utvilad klockan 7 typ och fundera på vilken slags träning jag skulle ta mig an denna dag. Istället känner jag mig fortfarande trött och en aning förkyld, så träning blir jag utan även denna dag. Skulle kunna döpa om denna blogg till ”Viloblogga”.

* Läste ett klokt inlägg hos Beata, angående den stressiga tid vi är på väg in i nu: jultiden alltså. Julen som ska vara en tid för frid och tacksamhet blir för många istället stress och press och en längtan till juldagen då det mesta börjar vara över. Säger som Beata: dags att reclaima adventsmyset!

* Är så himla glad över att många verkar gilla mitt veckotema om nybörjarlöpning. Kommer att samla alla inlägg under en egen liten flik längst upp på sidan sedan, så att man (och jag) kan gräva fram dem om (när) inspirationen tryter. Oj, vad jag tror att jag är inspirerande, men det är faktiskt några som har sagt att jag är det! Så det så!

* Det börjar kännas som verklighet att jag byter jobb om två veckor, och ja, jag är en jävligt blödig person och inser att gråtattackerna inför detta faktum kommer att komma igång ordentligt snart. Det började faktiskt redan häromdagen när årets elevmusikvideo inför vårt veckolånga temaarbete om Musikhjälpen blev klar. Ett arbete som jag för övrigt kommer missa i år eftersom jag är på min nya arbetsplats då. Jag gråter när jag tittar på denna video och inser att jag självmant tagit ett beslut att lämna världens bästa elever. Titta på videon så kanske du förstår… Sedan inbillar du dig också att du känner var och en av personerna som är med i videon, att du har jobbat med dem dagligen sedan de gick i sexan och då förstår du definitivt hur jag inte kan hålla tårarna borta. Sedan tänker du på att dessa personer är 15 år gamla. Dagens ungdom alltså! Lova att du tittar på videon!

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Fredric
  28 november, 2015 at 15:02

  Eller sovblogga! 😉 Sedan tycker jag att alla borde göra som jag gjorde när jag precis hade fyllt 18 år: gå ur kyrkan, skippa julkonsumtionen och göra något vettigt i stället, dvs. träna! 😉

 • Reply
  Katrin
  28 november, 2015 at 18:17

  Jag tyckte det var jobbigt nog att säga hej då till niorna när jag jobbade som lärare. Kan tänka mig att det är supersvårt att byta skola…förstår att tårarna sprutar.
  Reclaima adventmys med den utmaning jag utamanat dig på….

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: