Julkalender 2015 Löpning

Nästan julkalendersfail, och så lite löpning

Det här var min dag: åtta grupper elever som gjorde muntliga nationella prov, alltså 25 elever att lyssna på och betygsätta, följt av tre (visserligen inte så långa, men ändå) möten. Efter elva timmar på jobbet var jag ganska mör. Som vanligt dök jag ner framför teven, och förstod ganska snabbt att ännu en dag utan träning låg nära till hands…

Det var också då jag insåg att ja, visst var jag trött, men i huvudet! Jag hade ju liksom bara suttit ner hela dagen, kroppen var verkligen inte överansträngd. Och det var då jag reste mig upp, bytte om till löparkläder och bestämde mig för att träningsdippen faktiskt fick lov att vara över. Och så kände jag att jag genast blev piggare, bara av att få på mig träningskläderna.

blogg38

Men först en selfie eller fyra?

Det blev inte långt. Men det blev ganska snabbt. Mycket uppför, i backar och trappor. Spana ut över Göteborg en sväng, och sedan springa hem igen. Få lite friskluft, känna att man lever, låta annat än huvudet arbeta lite. Det var härligt!

IMG_3246

Sedan kom jag hem och var ganska slut, men det var bara till att avrunda dagen med 25 burpees, som jag ju såklart inte hann (orkade) göra på jobbet, eftersom jag prioriterade saker som att dricka kaffe och kissa under de korta pauserna jag hade mellan grupperna av elever som kom för att göra sina prov. Men en utmaning är en utmaning, och jag skulle göra en burpee per elev, jag hade ju fått gräma mig i ett år om jag hade failat på julkalendern redan första dagen.

Morgondagens lucka i julkalendern presenterar jag tidigt imorgon bitti. Ser fram emot den!

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Annika Larsen
  1 december, 2015 at 21:20

  Heja dig! Bra jobbat!

 • Reply
  Jojo
  1 december, 2015 at 21:38

  Heja oss! (Jag har också lyssnat elever som pratat i veckan. Och tränat. Fast inga burpees…)

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  1 december, 2015 at 21:41

  Så himla skönt att ändå få till det sådär 🙂 Grymma du!

 • Reply
  Anna Jansson
  1 december, 2015 at 22:10

  bra jobbat både med att komma ut på en löpning och med burpeesarna (stavas det så?!)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: