Julkalender 2015

Nu öppnar vi första luckan

Har ni appen ”Timehop”? Om inte så är det en app där man kan se vad som hände på dagen för ett år sedan, och två, och tre och så vidare. Igår dök detta upp på min Timehop, som jag alltså skrev på Twitter den sista november 2014:

Det bästa med att det blir december imorgon är att november tar slut. Så sjukt grå och butter månad.

I år höll jag med. November är verkligen inte min favoritmånad, och det är skönt att den är över. Nu börjar jul och annat kul vara inom räckhåll!

Idag drar ju också alla julkalendrar igång. Själv tänker jag försöka mig på Saras jävligt jobbiga julkalender som innebär att man gör någonting som har med datumet att göra. Säg att man bara skulle springa så skulle man kanske springa 1 km den 1 december, 2 km den 2 december, 3 km den 3 december. Ja, ni fattar.

Tänkte dock försöka vara lite mer uppfinningsrik än så och hitta på lite roligare grejer. Är rätt nöjd med dagens faktiskt!

IMG_5414

Ska ha muntliga nationella prov i engelska med mina nior idag. Hela dagen. Från 8 till 15 (sedan ett par möten också, pust och stön). Dagens lucka har med de nationella proven att göra.

För varje elev jag har muntligt prov med idag ska jag göra en burpee. Helst ska de göras i samband med att eleverna just blir färdiga med provet, men det viktiga är att det blir en per elev. Totalt kommer det att bli 26 burpees under arbetsdagen. Rimligt, tycker jag!

Hänger du på Saras julkalender? Och i så fall, vad gör du idag? 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  annamjansson
  1 december, 2015 at 07:40

  Jag älskar inställningen ”en burpee per elev”! Snacka om positiv inställning!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 december, 2015 at 20:57

   Hehe, man får göra sitt bästa för att vara positiv i dessa mörka tider! 😀

 • Reply
  Mari
  1 december, 2015 at 08:17

  grymt med en burpee per elev, nästan så du skulle be någon filma 🙂 Lycka till! Jag kör löpning, utomhus, 1 timme.

 • Reply
  Emmi i Barcelona - explorista.se
  1 december, 2015 at 09:58

  Haha, en burpee per elev! 😀 Jag är med – kör ETT löppass idag, har inte planerat resten av veckan än men det kommer!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 december, 2015 at 20:59

   Blir kul att se vad du mer hittar på! För du bloggar om det förstås? 🙂

 • Reply
  Fredric
  1 december, 2015 at 10:30

  Har kört 279,2 km (28 konditions- och 4 rörlighetspass) de senaste två veckorna så softar lite denna första decemberdag… 😉 Blir dock 3,1 km, den kortaste av alla mina sträckor, så i distansordning är det den första och har yttermera siffran ett som decimal.

 • Reply
  Anna (orka mera)
  1 december, 2015 at 19:30

  En burpee per elev är lysande! Kanske tur för dig att skolan är stängd på julafton 🙂

 • Reply
  Nästan julkalendersfail, och så lite löpning - Träningsblogga
  1 december, 2015 at 20:57

  […] hade mellan grupperna av elever som kom för att göra sina prov. Men en utmaning är en utmaning, och jag skulle göra en burpee per elev, jag hade ju fått gräma mig i ett år om jag hade failat på julkalendern redan första […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: