Julkalender 2015 Löpning

Springtur enligt julkalendern

Den här julkalendern var nog det bästa som kunde hända min träning just nu.

Det har ju varit sisådär med träningen de senaste veckorna. Jag har liksom inte tagit mig för att träna även om det har varit intentionen. Hittat för många trötthetssymptom och ursäkter.

Även idag hade jag en riktigt lång dag på jobbet, det är ju de tiderna i skolvärlden just nu. När jag väl var hemma vid 19-tiden var jag inte direkt pepp på att dra ut och springa. Så jag drog på det. Funderade på att hitta på något annat än löpning, något lättare liksom. Typ andas djupt två gånger, stå på två ben eller se två avsnitt av någon serie. Ni förstår, den nivån.

blogg40

Till slut tog jag mig i kragen och körde lucka två. Och nej, inte heller denna löprunda ångrar jag.

Det blev enligt plan 2 km uppvärmning i lugnt tempo (ungefär 6:00-tempo). Sedan drog jag på med 2 snabba(re) kilometer, som landade på ungefär 4.20-4.40 min/km. Galet snabbt för att vara jag. Sedan nedvarvning i 2 km och när jag kom hem var jag härligt mör och nöjd och landade i soffan lagom till kvällens avsnitt av Grey’s Anatomy.

Jag älskar din julkalenderidé Sara Rönne! Min hjärna snurrar just nu med tankar och idéer på vad jag kan hitta på bakom resten av luckorna, och det är ganska skönt att få avlasta jobbhjärnan med lite sådana trevliga tankar.

IMG_3341
Och detta juliga fina fick jag springa förbi under kvällens 2+2+2 som fanns bakom lucka 2. 

 

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Q-Vinna2015
  2 december, 2015 at 22:17

  Heja, heja! Bra jobbat efter en lång arbetsdag! Galet snabbt med 4,20 tempo.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 december, 2015 at 17:50

   Tack! Ja, alltså jag fattar typ inte vart det tempot kom ifrån! Hör inte vanligheterna direkt 😀

 • Reply
  Emmi i Barcelona - explorista.se
  2 december, 2015 at 23:31

  Bra jobbat, jag håller helt med dig. Är också seg, svårt att komma igång ordentligt med träningen även om det är superskönt efteråt. Heja Julkalendern! 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 december, 2015 at 17:51

   Så sjukt bra. Hade det inte varit för den hade jag nog bara legat i min säng efter jobbet varenda dag nu… 😀

 • Reply
  Ida
  3 december, 2015 at 05:32

  Härligt! Jag funderar också på kommande luckor 🙂

 • Reply
  Fitnesscoachen
  3 december, 2015 at 06:42

  Åh vad bra jobbat, heja dig! För mig blev det ANDRA skidpassett i år (det första i januari) och idag planerar jag TRE övningar på foamrollern, det behövs verkligen!

 • Reply
  Linnea
  3 december, 2015 at 07:08

  Wow!! Galet snabbt och bra jobbat!!

 • Reply
  Mari
  3 december, 2015 at 09:44

  Finfina du. Bra jobbat <3

 • Reply
  Anna (orka mera)
  3 december, 2015 at 10:28

  Härlig fart i benen trots lång arbetsdag ju! Laddar för lucka tre nu… Och så regnar det! Tre tröskelintervaller. Varför inte tre powernaps i stället….? 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: