Styrketräning

Årets sista PT-pass

Om någon undrar hur det gick med den tredje luckan i julkalendern, så kan jag berätta att jag verkligen inte kopierat mycket idag. Skrev endast ut två dokument och behövde bara femton kopior av det ena. Bra kopieringsdag och således inte överdrivet många squats och tåhävningar. Sex squats och 45 tåhävningar – lagom och bra!

Men det är inte allt jag har tränat idag. Efter jobbet åkte jag nämligen till gymmet, värmde upp med lite spring på löpband och sedan rev jag av ett pass med min PT. Vi körde benpress, en massa lyfta och svinga kettlebells, ett femtontal pull-ups och till sist massa mage. Med tanke på att jag styrketränat prick noll gånger sedan jag träffade henne för två veckor sedan gissar jag att detta pass kommer att kännas imorgon.

IMG_3348

Det blev också vårt sista pass för i år, nu vankas semester för henne och sedan även för mig, så nu är det verkligen upp till bevis om jag fixar det här med styrketräning på egen hand… Har ju samlat på mig en del övningar nu, så nu jäklar är det bara att jag får det gjort också.

Många av övningarna vi kör under våra pass är sådana som man lätt skulle kunna göra hemma, så det finns verkligen inga ursäkter. Inte ens över jul då jag är hem-hemma i Norrbotten och inte har tillgång till gym.

Och du då? Har du tränat något idag? 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  3 december, 2015 at 18:43

  6 squats var ju överkomligt men 45 tåhävningar brukar ju kännas…. Så himla roligt att läsa vad alla hittar på för att få ihop sina siffror 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 december, 2015 at 20:44

   Ja, alltså tåhävningarna var ändå lite småjobbiga…. :O
   Jamen alltså jag ÄLSKAR verkligen denna julkalender, som du säger: så kul att läsa om vad folk gör!

 • Reply
  hopihopi
  3 december, 2015 at 19:47

  Idag blev det årets sista zumba. Många kurser har ju julpaus nu, idag var vi inte många på zumban för att sen i januari när det börjar igen vara smockfullt i salen…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 december, 2015 at 20:48

   Haha jaaaa.. jag tänkte på det idag, att vad jobbigt det blir sedan i januari när alla nyårslöften ska komma och trängas på gymmet!

 • Reply
  Mari
  4 december, 2015 at 09:14

  Klockrent ju. Vilken dag 🙂 Härligt!
  Åker du norrut över Jul?

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  4 december, 2015 at 23:28

  Vad härligt med PT-pass! Blir så uppstyrt och bra då! 😉

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: